שלום רב,
לצערי הרב יש לי שכן בריון וגס רוח שהכריז על מקום חניה ציבורית בסמוך לביתו כ"חניה שלו". בכל פעם שמישהו חונה ב"חניה שלו" הוא חוסם אותו.
בביתי סומנה מעטפת ע"י העירייה לחניה ברישיון בחצר ביתי ובמקביל לה יש חניות ציבורית נוספות. השכן הביריון נוהג לחנות במאונך לחניות הללו ובכך לחסום אותן באופן חלקי, כך שנדרש מאמץ רב לצאת מהחניה, וחשש אפילו לדפוק את האוטו.
שוטר שהוזמן למקום בעבר טען שבגלל שאפשר לצאת גם אם במאמץ גדול- זה לא נחשב חסימה ולא כתב לו דו"ח. הפיקוח העירוני הגיע למקום וטען שזה באמת לא חוקי ובניגוד לסימון העירייה, אבל השכן מקורב לעירייה- אז לא נרשם לו דו"ח. דוחות שנרשמו לו בעבר בגין חניה לא חוקית במקומות אחרים בעיר בוטלו ע"י "חבריו" בעירייה והוא הציגם בגאווה.
האם יש לי מה לעשות? האם אדם פרטי יכול לתבוע במסגרת דיני התעבורה?
אודה לסיוע ולהנחיות בבקשה, רק לגבי מה שניתן לעשות באופן חוקי בלבד. אני אדם שפועל רק באופן חוקי, למרות שכואב לי לראות כמה רופסות הן רשויות האכיפה.
****בבקשה לא לצטט הודעה זו בעמוד הראשי של הפורום*****
באיזה עיר האירוע התרחש?
והאם יש בידך הוכחות שהוא מקורב לעירייה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר