הכנתי בקשה להעברת תיק משלוחה לשלוחה באותו מחוז.
הבקשה תועבר אחרי החג לר' יחידות התביעה במחוז, עתק לתובעת ועתק לראש השלכה המטפלת בתיק.
שאלה: אני כתבתי שיש לי חשש גדול שמא יתנהל הליך לא צודק והמשך טיםול היחידה בתיק יכולה לפגוע בצדק של החשוד(שלי), האם זה מבחינה משפטית נכון?
והשאלה השניה , האם בקשה כזות יכולה לפגוע בי( אני לא מתכוון שיוגש כ"א בזמן הקרוב) השאלה היא שהאם התובעת אחרי הבקשה יכולה להתלונן עלי או ..?
תודה , חג שמח
אם יש לך חשש שמא לא יתנהל הליך צודק בשל הסכסוך עם התובעת פנה לראש המדור או לבימ"ש ומסור את חששותיך.
שלום,
ייעצתי לך להעלות בפני התביעה/שופט את החשש מפני הליך לא צודק בענייך אם הוגש נגדך כתב אישום. בהמשך הסברת שלא הוגש כתב אישום ולכן ייעצתי לך לא לעשות דבר אלא לפנות לעו"ד פלילי.
משלא הוגש כתב אישום ופעלת אין דרך לדעת מה תהיה השפעת מכתבך והאם הוא יגרום לנזק או לתועלת או האם הוא יבסס טענה של התובעת נגדך.
פעולות שננקטות לפני הגשת כתב אישום הינן פעולות על"עיוור" ולכן כל התשובות לשאלותיך הן בגדר ניחושים וספקולציות שבוודאי לא נכון לעסוק בהם בלי להכיר את פרטי העניין ובאמצעות הפורום.
בברכה ובהצלחה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר