יש לי תיק שנמצא בטיפול לשכת תביעות זבולון .. אני עברתי להתגורר בחיפה.
בתיק אין ראיות ומדובר בדיווח כוזב מהמתלונן,
בשלוחת זבוולון יש תובעת שאני מסוסך איתה ויש צו הרחקה.
אני אוכל לבקש להעביר את התיק הזה מזבולון ל תביעות חיפה? וממי אני אבקש?
יהיה מן הצדק להעביר את התיק לטיפול שלוחה אחרת
שלום אביתר,
תיק לא מועבר בשל שינוי מקום מגוריי הנאשם וכן לא בשל סכסוך עם התובע, שכן יש הרבה תובעים ובפלילים אין המדובר בסכסוך אישי.
אם יש לך חשש שמא לא יתנהל הליך צודק בשל הסכסוך עם התובעת פנה לראש המדור או לבימ"ש ומסור את חששותיך.
גם אם חששותיך מוצדקים סביר שהתרופה לכך היא ייצוג המדינה על ידי תובע אחר ולא בהעברת התיק למחוז שיפוט אחר.
חג שמח,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
היא התלוננה עלי והתיק שלה נסגר " אין האשמה" ותבעתי אותה.
עכשיו אני לא רוצה שהתיק ישאר באותה שלוחה רוצה להעביר את זה לשלוחת חיפה
ב"ז אני רוצה לבקש שיעבירו את התיק לטיפול שלוחה אחרת ,, כי נמסר לי מתובעת אחרת בלשכה כי בתיק אין ראיות אבל בכל זות מגישית כ"א כי התובעת שאני מסוסך איתה בקשה מראש השלוחה.
אינני יכול להזמין את התובעת שמסרה לי הדבר הזה להעיד בביהמ"ש
מה אני יכול לעשות? למי להעביר את הבקשה לביהמ"ש או לראש שלוחת זבולון? או לרותי ראש תביעות צפון?
אבקש תשובה אני רוצה להעביר את הבקשה עד מחר לפני החג
חג שמח
על איזה סע' ?
אבל אני רוצה לפני שיוגש כ"א להעביר את זה
מכיוון שטרם הוגש כתב אישום כל צעד שתעשה עלול לעורר דובים משנתם ולזרז תהליך שאולי בסופו של דבר לא יקרה.
לפיכך, אני מייעצת לך לפנות לייעוץ של עורך דין פלילי שישמע את פרטי המקרה וייעץ לך למי לפנות אם בכלל.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
אני כן רוצה, אני אגיד לך תהאמת, הם מגישים במסגרת החזרת תפוס ביהמ"ש חייב אותם להגיש עד יום שני שעבר ולא הגישו והחזירו את התפוס. אין ראיות בתיק ואם כן יוגש אני רוצה שיוגש כמה שיותר מהר על מנת להתחיל בתהליך ההוכחות
ובחיפה אני מכיר תובעים, אז הם יכולים לבחון את הראיות ואם יש ראיות מספיקות לההרשעה יגישו אין לי בעיה ץ
בכל זות השאלה היא למי להגיש את הבקשה, החלטתי להגיש למי אבל.. לרותי ראש לשכות תביעות בצפון או לראש לשכת זבולון או לבהיהמ"ש?
זות השאלהץ
... תודה מראש
אם לא הוגש כתב אישום נראה שאין ביכולתך להגיש בקשה כזאת לבית המשפט.
גם לפנות למחוז שבו התיק לא נמצא הדבר בלתי אפשרי.
נותר רק לפנות למחוז בו נמצא התיק.
אולם, בטרם תעשה צעד כזה או אחר אני חוזרת וממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני אצל עו"ד פלילי.
בברכה,
עו"ד שולמת קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר