שלום רב
עבדתי בחברה כמחסנאי והייתה פריצה של סחורה
הסחורה נמצאה במחסן של חברה מתחרה ונתבקשתי מהבוס שלי להגיע למשטרה למסור עדות
ישבתי מול חוקר ששאל שאלות שאינם קשורות לפריצה כלל
במחסני החברה המתחרה נמצאו חומרים שאינם בעלי תווי תקן וואסורים בשימוש בתחום בו אנו עוסקים במילים אחרות זיוף ורשלנות קבלנית
החוקר משך ממני מידע שקשור במהם התקנים הנדרשים ושלדעתי אסור להשתמש במוצרים שנמצאו מזוייפם
חשוב לציין שאנני חוות דעת מומחה אלה בעל מקצוע בתחום
האם יכולים להשתמש בעדותי ובחוות דעתי כנגד החברה הפורצת ולזמן אותי להעד במשפט כנגד
אני לא רוצה להסתבך עמ פושעים
האם הנתבעים יראו את מה שאמרתי לחוקר
האם הייתי בחקירה בכלל כי לא הודיעו לי ולא זמנו אותי
כל השיחה בננו הייתה מתומללת וחתמתי בסוף
אם יוגש כתב אישום נגד החברה ובעל החברה . כמובן עו"ד של החברה אחרי הגשת כתב אישום יקבל את חומר החקירה לידיו ואם העדות שלך מקימה חשד סביר אז אתה תהיה עד תביעה ,ותוזמן אם הנאשם בתיק כפר לעידות בבית משפט.
בעל החברה יכול לראות העדות שלך אחרי הגשת כתב האישום.
אם יטריד אותך אתה יכול להגיש נגדו תלונה על הטרדת עד , אני ממליץ אם יוגש ותוזמן לעדות תבקש זכותך בחסד"פ שיהיה משמר באולם, לא להגיד בפני המתלונן אלללה בפני הסנגיור
אבל אינני חוות דעת מומחה אז על מה אני מעיד
מה שנכתב בפרוטוקל התשאול היה על דעת עצמי בלבד
ואיננו מבוסס על דעת מומחה אולי אני טועה ומטעה
האם התשאול היה חקירה ?
ולמה לא אמרו לי
שאני בחקירה
כי אתה לא חשוד שיזהיר אותך ויחקור אותך תחת אזהרה
אם אתה אמרת דברים והמשיכו בחקירה אז אתה תהיה עד תביעה השם שלך ירשום בכתב האישום, בעדי התביעה ואם יוגש כתב אישום המנהל יסתכל על העדות שלך
אם מה שאמרת שקר, אז המשטרה תפתח בחקירה נגדך על שיבוש מהליכי משפט ויוגש נגדך כתב אישום
יש עוד שנה מיום העבירה שלהם שיוגש נגדם כתב אישום והוכחות זה יקח זמן אז עוד שנה תוזמן לביהמ"ש אם יכפרו בכתב האישום
אני חוזר אם טעית ומעטה את החוקרים אז אתה שיבשת חקירה ויוגש נגדך כ"א(אם יש המלצה אחרי החקירה שלך מהמשטרה להגיש)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר