לפני כחודש וחצי, התקשר אלי בן אדם שטען שראה מודעה שפירסמתי בעקבות טיפולים אלטרנטיביים שאני עושה, ורוצה לפרסם אותי בעיתון מקומי שהוא מפרסם.
הוא טען שמודעה בעיתון שלו בגודל שבחרתי עולה 300 שקלים לשנה- ברוב חוכמתי שילמתי לו בצ'ק מזומן והוא אמר שישלח לי קבלה ואת העיתון כשיתפרסם. אחרי חודש לא הצלחתי לתפוס אותו במשך 3 ימים, אחרי 3 ימים הוא ענה וטען שהוא שלח לי קבלה ובקשר לעיתון אני צריכה להתקשר אליו למחרת. ואז התחילה סחבת של "דברי איתי מאוחר יותר" ו"אני אדבר איתך שאני אהיה במשרד" וכולי וכולי בינתיים לא קיבלתי כלום!!!! האם אני יכולה להעביר את המספר שלו למשטרה? או שאין לי מה לעשות בנידון?? תודה על התשובה
שלום,
את בהחלט יכולה להגשת למשטרה ולהגיש תלונה, ייתכן שמדובר בנוכל סידרתי.
את גם יכולה להתקשר אליו ולהקליט את השיחה בניכם שבה הוא יאשר קבלת הכסף ממך ואז להגיש גם את ההקלטה למשטרה.
יחד עם זאת, יש לך רק מס' טלפון וקשה לנחש איך תגיב המשטרה לכך. מה גם, שהמשטרה יכולה לומר לך שמדובר בסכסוך אזרחי, כלומר - כספי והיא לא תחקור.
קחי בחשבון שייתכן שנפלת קורבן לאדם שלא יחזיר לך את כספך ולא ייתן לך תמורה.
ללמדך להיות זהירה בעתיד.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר