אבל המקרה כאן הוא מעט יותר בעייתי החוק אומנם נכנס לתוקף אך באתר של אותה הרשות משום מה יש קישורים ל5 עדכונים שונים כאשר דווקא במקום בו רשום"עדכון שוטף של החוק" הקישור התברר כקישור לא מעודכן...דבר שעלה לי בחודש בבית מעצר וכבר כמה חודשים אני יושב במעצר בית מלא,ניתן בבירור לראות שאותה רשות פועלת באופן לא מקצועי בכלל,דבר שכבר קיבל הערה מ2 שופטים לגבי הנושא שופט מחוזי ושופט עליון...ועד עכשיו לא נעשה כלום בנושא אני מואשם בעבירה חמורה של יבוא סמים כאשר אני יודע שעשיתי כל מה שדרוש ממני בכדי לוודאות שהחומר חוקי,והייתי ה1 בישראל שהסתבך בעניין ואחרי באו עוד הרבה אנשים כמו דומינו כולם אנשים נורמטיבים ללא הרשעות בעלי תארים אקדמאיים, ואני לא יודע איך אצל אותם אחרים ,אך במקרה שלי אני יכול להוכיח את אותה טעות במצב דברים שנבעה כתוצאה מהסתמכות על אותו החוק הלא מעודכן שמפורסם,השאלה היא האם יש כאן עילה לתביעה....בגין רשלנות של אותה רשות,שכתוצאה מכך הסבכתי בפלילים למרות שעשיתי את כל המאמצים לפני כן בכדי לוודאות שזה לא יקרה...והאם יהיה די בלהתבסס על אותה טעות של אותה הרשות המדוברת .שכנראה שכבר הבנת על איזו רשות מדובר...
מאחר וישנו מקום אחד בלבד בו יש לבדוק את החוק, והוא כאמור בספר החוקים, אחרי שפורסם ברשומות, לא נראה לי כי תתקבל טענתך, שהסתמכת על אתר האינטרנט של אותה רשות.
יחד עם זאת, יש מקום להעלות טענה זו, במסגרת מו״מ להסדר או טיעונים לעונש, במידה ותגיע לכך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר