אני מואשם בסעיף 380 לחוק העונשין...
אני ללא עבר פלילי
ביליתי במועדון עם חברים
והותקפתי ע"י מאבטחים אלימים במיוחד ובעלי עבר פלילי מכביד!!!
שהגנתי על עצמי מול אחד משלושת המאבטחים שתקפו אותי
המאבטח נפצע!
אחד מהאבטחים יצר איתי קשר טלפוני ואיים עלי וכשאני הסברתי לו מה קרה
הוא הקליט קטעים מסויימים מהשיחה... ולקח את הסירטון רק ממצלמה אחת בזמן שיש שם מעל ל3 מצלמות אבטחה ומחק את החלקים מהם הם מתחילים את הקטטה והשאיר רק את החלק בו המאבטח מקבל מימני מכה!!!
גם השופטת בבית המשפט וגם המשטרה רואים שכל מה שהיה לפני שהשומר קיבל מכה נימחק... והם מבינים שיש פה משהו "מוזר" ומאוד מסריח!
הבנתי שיש חותמ מים המחייבת מצלמות אבטחה בשביל להגן ממיקרים כאלו...
האם בית המשפט מחייב חותמת מים על צילום אבטחה?
באילו מצלמות יש חותמת כזאת?
והאם הסירטון הזה קביל בית משפט פלילי?
חותמת מים איננה דרישה ע"פ חוק ואף לא קיימת במרבית המצלמות.
הסרטו קביל כשלעצמו, אך אם צד מסויים מעוניין להסיג על מהימנותו או טיבו, רשאי הוא לעשות כן, ואף מומלץ לגבות הסגות אלו עי עדות מומחה (איש מקצוע ותיק ומאולי מוכר מתחום צילומי האבטחה).
כמובן שאם מוצגת רק "אמת אחת" ע"י מצלמה בודדת ועוד עם סרט ערוך וחלקי, עליך להתנגד מכל וכל למהימנות סרט זה ולדרוש לראות את יתר המצלמות ו/או את הסרט המלא, תוך שאתה מעורר ספקות כבדים בלב השופט לעניין אמינות ראיות התביעה הנוכחיות.
עו"ד יאיר מושיוב - מנהל הפורום הפלילי
עוד לא היתה הקראה במשפט שלי...
אבל בדיונים הקודמים לגבי המעצר
השופטת הזכירה את זה שהצילום הוא "חצי" מחוק
והיא עוד הוסיפה ואמרה: "שייתכן שבסופו של יום נבין מכל הצילום הזה שהמיקרה הוא כפי שטוען החשוד(כאילו אני) ולא כפי שטוענים המתלוננים...
אם אני יורשע או שאם אני אלך בדרך של הליך ללא הרשעה
אני יוכל לתבוע את בעלי המועדונים על שהם שיבושו הליכי חקירה ופגעו בי בדרך כזו שהם הסתירו את האמת?
אני בן אדם בעל משכורת מכובדת ואפשרויות כלכליות... וביגלל כל "התרגיל" שהם עשו לי אני כבר חצי שנה בבית וזה הפסד השתכרות של עשרות אם לא מאות אלפי שקלים בשבילי.. האם אני יוכל לתבוע מהם את הפסד ההשתכרות או חלק מימנו?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר