לבעלי כיום בן 35 יש רישום פלילי בגין עבירה שבוצעה כביכול בגיל 14 וכן רישום בגין חקירה משטרתית עקב גניבת כסף ממסעדה אותה ניהל בגיל 24 נבדק בפוליגרף נמצא דובר אמת. התיק נסגר. מעבר לזה לא היו דברים נוספים. כיום עצמאי, עבד בחברות ידועות בתפקידים בכירים. קיבל אות הוקרה על שהחזיר שיק שמצא ברחוב. מהי הפרוצדורה למחיקת הרישום הפלילי? האם מול המשטרה או מול הפרקליטות. אילו מסמכים עלי לצרף. בברכה, ורדית
מדובר ברישום משטרתי ועליך לפנות למטה הארצי למדור מידע פלילי.
רישום פלילי על עבירה שבעלך הורשע עליה בבית משפט - פונים לנשיא המדינה בבקשת חנינה, אם כי יכול להיות שהרישום כבר נמחק אחרי כ"כ הרבה שנים. רישום פלילי על תיק שנסגר - פונים למשטרה.
אני חתם מטה סווידאן שווקת תושב הכפר הבדאוי עראמשה.בוגר עתודה צבאית כמורה חייל-סיימתי תואר ראשון במסגרת הצבא,לאחר מכן שירתי בתור מורה חייל בבתי ספר בהתנדבות כמורה עם מדיםבבתי ספר כפרים הערביים.
אחר סיום צבא ןלאחר שהשתחררתי ביול2007השתבצתי על ידי משרד חינוך בשליש משרה בכפר.
ההשתבצות היתה בנובמבר 2007.בינאור 2008 זומנתי ע,,י המשטרה נהריה לחקירהתיאמתי עם רכז מודיעין לגיע למחרת אך באותו יום שלח ניידת בילוש להביא אותילתחנה במפתיע ובשעה אחרת בערב
בתחנה חקרו אותי שני דרוזים שפיברקו למחרת תיק נגדי של דחיפת שוטר והעלבתו דבר שלו היה ולא נברא.
אתהתי פובק עלידי הרב"ש הפר שבנו משרת במשטרה בנהריה ובתיאום עם שלושה דרוזים שהצגיו ביימו ופברקו ת התיק בנוחות מלאה אפילו אחת השוטרם אמר לי בפירוש שהביאו אותי לכאן במיוחד לחור בשיר סביתי בכדי להוציא אוכה ממשרד חנוך.
לאחר יסוחובפרוק כתב אישוםנשלח באופן מהיר למשרד חינך תוך שבוע זומנתי לשמוע בשימוע פטרו אותי ממשרתי .
רב"ש הכפר פיסל ממלוק שניצל את קשריו עם חברי השוטרים מטרתו היתה לחסם אותי להגביל אותי במטרהלהוציא אותי ממשרד חינוך במטרה קדם את גייסו מורה ספורט שמתחרה נגדי.
אני פונה לכבודך מ לעשת עם תיק מתנהל נגדי עד יום עדיין אין לי הרשעהתיק כזה לקח לא פחות משנתיים.
או הסחבת הקיימת כיום בבתי משפט תיק כזה ל יגמר בזמן הקרוב למרות חפוימפשע הנני פונה לכבודך לכוון אותי בעניין המקרה שלי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר