לפני 9 שנים בערך עברתי אונס
לאחר מכן החלו הפרעות נפשיות אצלי ואושפזתי לתקופה ארוכה, אחרי האישפוז החליטו שאני צריכה להיות במסגרת חוץ ביתית (אני קטינה עדיין)
לפני שנתיים עברתי עוד אונס במסגרת החוץ ביתית כאשר העבירו אותי לאישפוז שוב, נדקרתי על ידי אחד הנערים שם.
אמא שלי הגישה כתב תביעה אך כרגע אף אחד לא מגיב וזה לא זז לשום מקום.
אמא שלי אמרה לי שאולי אפילו אני לא אזכה לצדק עם כמות השנים שזה יכול לקחת וכנראה לגבי האונס הראשון אפילו לא ידונו בזה בגלל חוק ההתיישנות.
אפשר יעוץ? אני לא רוצה לדעת שסבלתי כל כך הרבה שנים סתם, אני רוצה לעצור אותם ולהציל בנות אחרות.
שלום,
האם הגשת תלונה במשטרה על האונס? מה נעשה מאז? מה גילך היום?
אנא הרחיבי יותר כדי שנוכל לענות תשובה מדויקת.
תודה,
איציק שדה, עו"ד - מנהל הפורום
הגשנו תלונה במשטרה, באונס הראשון לאחר שנתיים, באונס האחרון מיד לאחר האונס ככה שגם ראיות יש, וגם הוגשה תלונה מידית לאחר הדקירה
גילי היום הוא 16 (בקרוב 17)
שלום שוב,
ראשית, מאחר והגשת תלונה, האם הוגש כתב אישום? במידה והוגש כתבאישום או חקרו, הרי שמירוץ הזמן להתיישנות החל מרגש החקירה, ועצר מרגע הגשת כתב האישום.
יתרה מכך, מאחר ואת עדיין קטינה, הרי שמירוץ ההתיישנות לעבירות מין כלפייך יחל רק כשתהיי בת 28, אבל שוב, זה לא רלוונטי, מאחר והגשת תלונה כבר.
בהצלחה,
איציק שדה, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר