פני 4 חודשים אני וחבר שלי הינו אצלי
וירדנו לקומה תתקרקעית וקומה זו מובילה לחניון.
חשוב לי לצין כי זה לא היה החניון עצמו אלא קומת החניון עם פרוזדור שבו דלת המובילה לחניון עצמו.
אני וחבר שלי התמזמזנו בפרוזדור עצמו
ולאחר מכן הלכנו לפינה חשוכה ליד הדלת שמובילה לחניון עצמו וירדתי שם לחבר שלי..וזמן מסוים היתי ללא חלק עליון עלי ומדי פעם פתחנו קצת את הדלת שמובילה לחניון להציץ אם מישהו בא.
לפני כחודש כשנכנסתי לבנין נכנסתי איתי לבנין עוד בן אדם..איני יודעת אם גר בבנין או רק עובד בו.
פתעום הוא שאל אם אני גרה בבנין ואמרתי לו שכן.
והוא אמר לי לא לרדת יותר למטה עם חבר שלי כי יש מצלמות ונקלט בהן הכל עוד לפני חודשים.
לפני שבוע בא ועד הבית בשביל לאבוף את התשלום השנתי על הבניין ואיתו היה האיש הזה...הם לא אמרו לי משהו על זה ולא הזכירו את העניין.
לאחר מכן גם גיליתי שהחניון עצמו זה חניון פרטי של בעלי הבית אלו שבנו אותו ומשמש רק אנשים שקנו בו מקום.
אני חייבת לציין שהדבר נעשה לא בכדי לפגוע במישהו ..רק חיפשנו מקום שקט ויעתי שבאותו המקום לא מסתובבים הרבה אנשים.
כמו כן גם לא ידעתי שהחניון זה שטח פרטי של מישהו וכמו כן לא ראיתי שום מצלמה באותו האזור.
אני נורא פוחדת שאני וחבר שלי נסתבך אם כל העסק יצא מאותו הבן אדם או שהוא בעצמו יתלונן.
במה אני וחבר שלי אלולים להסתבך? והאם מה שעשינו נחשב למאוד חמור למרות שלא היתה לנו כל מטרה לפגוע באף אחד?
העובדה שזה פרטי הופכת את זה להסגת גבול, אם יחליטו למצות את כל האישומים מולכם, אבל לא נשמע שיש לך מה לדאוג
האם זה נחשב להסגת גבול גם אם
לא נעשה הדבר במטרה לפגוע בצורה כלשהי?
כמו כן לא ידעתי אני או חבר שלי שהחניון פרטי.
האמת שגם הורים שלי אפילו לא יודעים את זה..זאת אומרת לא כל דיירי הבית יודעים.
כמו כן הדבר נעשה ליד הדלת ורק פתחנו להציץ פנימה ולא על מינת לפגוע.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר