לפני 4 חודשים אני וחבר שלי הינו אצלי
וירדנו לקומה תתקרקעית וקומה זו מובילה לחניון.
חשוב לי לצין כי זה לא היה החניון עצמו אלא קומת החניון עם פרוזדור שבו דלת המובילה לחניון עצמו.
אני וחבר שלי התמזמזנו בפרוזדור עצמו
ולאחר מכן הלכנו לפינה חשיכה ליד הדלת שמובילה לחניון עצמו וירדתי שם לחבר שלי..וזמן מסוים היתי ללא חלק עליון עלי.
לפני כחודש כשנכנסתי לבנין נכנסתי איתי לבנין עוד בן אדם..איני יודעת אם גר בבנין או רק עובד בו.
פתעום הוא שאל אם אני גרה בבנין ואמרתי לו שכן.
והוא אמר לי לא לרדת יותר למטה עם חבר שלי כי יש מצלמות ונקלט בהן הכל עוד לפני חודשים.
לפני שבוע בא ועד הבית בשביל לאבוף את התשלום השנתי על הבניין ואיתו היה האיש הזה...הם לא אמרו לי משהו על זה ולא הזכירו את העניין.
שאלתי היא האם אני אלולה להסתבך בגלל זה? האם אותו האדם יכול להגיש נגדי תלונה כי עשיתי את מה שעשיתי למרות שזה היה לפני 4 חודשים.
האם בכלל מותר לכל אחד לראו את המצלמות הללו ולבדוק את ההקלטות?
במה אני אלולה להסתבך בגלל מעשה שכזה?
נראה שמתיאורך את מעשיכם, לא בוצעה מצידכם עבירה על החוק, משום ששניכם בגירים והעניין היה בהסכמה.
תיאורך אינו עונה על דרישות סעיף 349(א)- מעשה מגונה בפומבי, ומבדיקה נוספת שביצעתי, לא נראה שיש חוק שאוסר על מעשיכם.
מלבד המבוכה, אין לך מה לדאוג.
יחד עם זאת, לעניין משך הזמן שחלף- אין ב-4 חודשים כל בעיה למען הגשת תלונה, אך כאמור, אין במעשיכם עבירה.
סביר להניח שרק למנהלי הבניין ו/או אבטחת הבנין אמורה להיות גישה לחומר המצולם, אך היות ואת דיירת הבניין, עלייך לדעת או לפחות להכיר בעובדה שהבניין מצולם ושבמעשייך קיים סיכוי להיתפס.
דבר ראשון תודה רבה על התשובה המהירה שלך.
אתה צודק בעניין של הייתי אמורה לדעת שיש מצלמות ואכן ידעתי.
אך לא ראיתי שום מצלמה במקום שבו הדבר התבצע..מוזר קצת לא?
כמו כן פחדתי שיש במעשי עבירה
משום שזה מקום ששייך לאנשי הבנין כולם ולא רק לי.
אך אני סומכת על דבריך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר