שלום לכבודך !
אשמח מאוד לקבל מכם חוות דעת. בנוגע למקרה שקורה לבני .
התחלת הסיפור - שותפות עיסקית על פי חוזה. הצד השני מחליט שהוא מעוניין לצאת מהעסק (למרות שהכל מושקע בסחורה ). הבן שלי רוצה לסיים את העניין בצורה החוקית אבל כעת מתברר שהצד השני החליט לסיים את העניין כלומר לקבל את הכסף שהשקיע כאן ועכשיו.
זאת אומרת - איומים וסחיטה על ידי עולם העבריינים שזר לנו מאוד. הבן שלי דבק בסיום הסיכסוך העסקי בצורה חוקית עו"ד וכדומהץ
כנראה שלא כך הדברים. הוא בא עם איזשהו עבריין וב"צורה עדינה " הסביר לו שיכין מייד את הכסף והציע "בורר" עבריין. הבן שלי נבהל כמובן ומייד ניגש למשטרה. ההתנהלות הזוועתי ת -יעצו לו להקליט את האיומים . העניינם התגלגלו כל כך מהר.
הוא נכנס לעסק השתולל ושבר. המשטרה היגיע הוא כמובן לא נעצר ולפי דעתי (בגלל שהוא אח של אחד מראשי הערים בארץ )
הוצא נגדו צו הרחקה לאותו אדם לשבועיים.... הוא מאיים גם על בת זוגתו של בני החיים הפכו לגיהינום. אתמול התקבלה בבית משפט החלטה להארכה של צו ההרחקה נגדו מבני ל3 חודשים נוספים.
בבוקר בני מצא את צמיגי הגלגלים של רכבו חתוכים. המשטרה מתייחסת בשיא הזילזול - איך אתה יודע שזה הוא...???
האם הם מחכים שהתפוצץ רימון מתחת לרכב ??? הוא בהחלט מסוגל כי הוא שייך לעולם הזה.!!!!!!
הוא משמיע את האיומים בפומבי והמשטרה מתייחסת בשלוות נפש .
האם אדם צריך להגן על עצמו בארץ רק שיהיה לך קשר לבריונות ????
נראה לי שגם במשטרה הם עוזרים לאותם בריונים בעקיפין !!!
בגלל שאותו עבריין האח של דמות מוכרת ???? מה קורה פה ?
הבן שלי לא יודע שאני כותבת ופונה מודאגת מאוד.
מה יהיה ????
בבקשה מכם . אנא השיבו לי. אני לא מתגוררת בארץ אבל אשמח לקבל ממכם תשובה מה הבן שלי צריך לעשות במקרה זה !!
תודה לכם
הוא כבר פנה אל המשטרה, והביא את הדברים לידיעתם.
מעבר לזה, אין באפשרותו לעשות יותר מדי, באמצעים חוקיים כמובן.
כל שבנך יכול לעשות כרגע, זה להמשיך ולהתלונן, ולקוות שענייניו יפלו על אוזניים רציניות ואחראיות.
מאידך, היות ובנך הוא קורבן עבירה, עומדות לו זכויות מסויימות. עדיף יהיה לו אם ישכור את שירותיו של עו"ד, אשר ייצג את האינטרסים שלו בצורה מקצועית ורצינית יותר, "יעמוד למשטרה על הראש" ולא ירפה עד אשר הדברים יזוזו לכיוון חקירה רצינית.
בהצלחה,
עו"ד יאיר מושיוב-מנהל הפורום הפלילי
אני מבינה שגם בפני משטרת ישראל (שכבר שכחנו שתפקידה העיקרי הוא להגן על אזרחיה ולנסות למנוע מקרים חמורים ) גם בפניה צריכים לגשת עם עורך דין ולא - אין סיכוי שמישהו שם יטפל בהתראות שמדליקות נורה אדומה - ברצינות.
צר לי לשמוע על כך - אבל אני מודה לך שיידעת אותי בקשר לכך.
כעת אני מבינה מדוע יש כל כך מקרי אלימות, חיסולי חשבונות של אנשים שעדיין תולים תקוותם שהמשטרה תגן עליהם או לפחות תיתן בידם את הכלים לשמור על חייהם....
ועד היום חשבתי ש"הבורר" היא סתם סידרה מהנה.....
ליבי ליבי עם האנשים שאין ביכולתם להיעזר בשירותים של עורך דין ולהמתין למשטרה !!!
בכל מקרה - אעביר את מה שהשבת לי באיזושהי צורה לבני.
אני כולי תקווה שהכל יעבור בשלום עם בני ואני מקווה שלא תהיינה לו "הפתעות" נוספות מצד העולם האפל שהחוק לגביהם - זו שפה לא מוכרת !
שוב- אני ממש מודה לך ונקווה לטוב.
לקחתי ברצינות כל מה שכתבת לי
לכתוב מכתב המפרט את הבעיה ולשלוח אותו למשטרה, למח"ש, למשרד בטחון פנים וכד' ובכל העותקים לצרף את רשימת מקבלי המכתב שתכלול גם עיתונים וערוצי טלוויזיה - בצורה הזאת יש סיכוי טוב שהבהלה מזה שמישהו ממקבלי המכתב יתעניין בו תגרום למשטרה להתחיל לפעול
שלא חשבתי שכך צריך לעשות במקרה כזה - אבל זה נשמע הגיוני ביותר .!
כנראה שאין ברירה אלא לעשות זאת !
כי מתלונה במשטרה מאחת לשנייה עוברים מספר ימים ושום דבר מהותי לא קורה !
מעבירים את התלונות מתחנה אחת לשנייה - ושום דבר לא קורה !!
כנראה שזו הדרך !!!
תודה רבה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר