שלום!
יש לי שאלה לגבי עו"ד שזייף מסמכים והציג אותם בבית המשפט.
בקצרה המקרה:
אני רציתי למכור דירה שהייתה רשומה על שמי (אני פרודה מבן זוגי כשלוש שנים.).בן זוגי ידע והגיש תביעה לצו מניעה זמני.אחד מתנאים להנפקת צו היה 2 ערבים תושבים ואזרחים מדינת ישראל ותלושי משכורת שלהם.עו"ד של בן זוגי החתים 2 ערבים שאחד מהם תושב שטחים שהיה לא מזמן תעודת זהות זמני ולפני כ8 שנים משרד הפנים לקח ממנו תעודת זהות.עו"ד הציג לבית משפט צילום תעודת זהות משנת 1997.עו"ד החתים אותו אדם כערב למרות שבפועל לא ראה תעודת זהות וידע שאותו ערב תושב שטחים.
לערב שני עו"ד צילם רק ספח של תעודת זהות ושני תלושים שהוא הציג לבית המשפט זה לא תלוש משכורת אלה מסמך שמורכב מכמה מסמכים שונים.בצילום ניתן לראות שבשני המסמכים רשום אותו חודש רק סעיפים בהם שונים וטבלות שונות.
לצערי רושמת בבית המשפט לא שמה לב לזה וצד השני בזיוף ורמאות הפיק צו מניעה זמני עוד לפני שהגיע דיון במעמד שני צדדים.
לאן ניתן להתלונן על אותו עו"ד שגם זייף מסמכים וגם הטעה בית המשפט?
תודה על עזרה.
הן ללשכת עוה"ד בתלונה כלפיו, הן להפנות את תשומת לב ביהמ"ש במכתב או במעמד הדיון הבא, והן להגיש תלונה במשטרה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר