אז כרגע הם כביכול לקראת עסקת טיעון משהו שלדעתי רק יעשה לו יותר רע ומעבר לזה בהודאה השניה שלי במשטרה הסברתי את הסיבה לשקרים שלי כאמור בגלל רומן מתמשך שאלתי היא האם יש עוד איזה שהוא "טיפ" שאוכל לקחת איתי ואם כן יותר מאודה לך כי אני כבר על הקצה.
שקרייך וסיבותייך לביטול התלונה עלולים להעמידך בעצמך על ספסל הנאשמים בגין עדות שקר או תלונת שווא.
ד"א, הסדר הטיעון שנרקם כעת, מסייע, בין השאר לקצר את משך ישיבת בעלך במעצר, משום שאם ייגזר עליו מאסר בפועל, תנאיו ישונו לטובה, והמעצר הנוכחי יקוזז.
מכל מקום, למעט בקשה לדבר עם השופט במועד הטיעונים לעונש, אין יותר מדי לעשות, מעבר למה שכבר עשית.
רק תיזהרי על עצמך, על מנת שילדייך לא ימצאו את עצמם עם אבא כלוא ואמא עצורה...
לקחתי בחשבון שעלולה לבוא עלי הצרה אבל לא אכפת לי כבר כי מי שנפע מכל זה זה הקטנים שלי רק שיחזור הבייתה ואולי יש סיכוי שלא תשתבש עליהם דעתם יותר ממה שכבר השתבשה בכל אופן אני מודה לך כן הצלחת לייעץ לי ואני מקווה שזה יגמר אחרת יום טוב שיהיה לך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר