שלום רב,
שאלה לגבי הכאת ילד בן 5 ע"י מבוגר.
בשעות הערב סיפר בני שהיום אחת הסבתות שנכדתה נמצאת באותו גן עם בני , סטרה לבני ומשכה באוזנו, בני אמר שאף אחד מצוות הגן כנראה לא היה בסביבה, לאחר מכן הוא נכנס לשירותים ובכה ושכיצא הגננת שאלה מדוע הוא עצוב והוא לא סיפר לה את הסיבה. כמובן שהסיטואציה אינה נותנת לי מנוחה, איך אישה בוגרת מרימה יד על בני, ואני מתלבטת מה אני אמורה לעשות במצב כזה? אני ובעלי אנשים סולידיים שרוצים לשמור על יחסים טובים בגן מצד שני זה מעשה שלא ניתן לעבור עליו בשתיקה. האם לפנות תחילה לגננת או משטרה? אינני מכירה את אותה הסבתא יש לציין שבני ילד ביישן ועדין, והוא גם אינו מבין מדוע סטרה לו, שכן נכדתה היא לא מקבוצת חברים שלו, שאלתי היא מה מומלץ לעשות במצב כזה?
תודה מראש
תיארת את המצב מצויין בעצמך- או שתחליטי להתלונן במשטרה על תקיפת בנך, או שתנסי לברר עם הסבתא האלימה את פשר מעשיה.
ליחסייך עם הגן אין כל קשר, לטעמי, למעשה, משום שהסכסוך איננו עם הגננת, אשר אף לא ידעה על המעשה. אשר על כן, באפשרותך לבחור אם להעמיד את הסבתא במקום ולהתעמת עימה עצמאית, או להגיש נגדה תלונה במשטרה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר