בני בן 18 היה אמור להתגייס החודש לחיל המודיעין
הוא ללא שום עבר פלילי וגם לא למשפחתינו מעולם לא היינו קשורים לשום אירוע משטרתי פלילי מה שקרה הם ניטפלו ל2 נערים שעישנו סם ואיני יודעת באיזשהו דרך הילדים הללו החליטו שבני מכר להם אני כותבת לכם את הבעיה מאחר ואני יודעת בוודאות שזה לא אמת לכן הם הופיעו בכבודה מלאה בביתי וביקשו לזמן את בני לתחנה הקרובה וברורו שכך עשינו הילד שלי נחקר מבלי נוכחות עו"ד ובלי לשתף אותנו בזכויותיו מה מותר ומה אסור וכפי שאמרתי אין לנו שום נסיון עם פלילי בני נחקר 3 שעות ע"י שוטרים מלאים מוטיבציה להרוס לילד את העתיד לקחו ממנו דגימות אצבע די אן איי ובנוסף רשמו לו רישום פלילי למשך 7 שנים מבלי שתהיה להם הוכחה חוץ משני הפושטקים שהפלילו את בני אין לנו נסיון פלילי איני יודעת מה אני אמורה לעשות דחו לו את הצבא ואיני יודעת אם בכלל יגייסו אותו בגלל המקרה
אין לי אבא עשיר שיכול לקשר אותי עם עו"ד שיוציא את בני מזה אבל זה נראה לי מקרה שלקוח מסיפורי קפקא אנא עזרו לי לא רוצה שחיי בני יהרסו רוצה שייגיסו אותו רוצה עבורו עתיד יותר טוב מרישום פלילי זה לא מגיע לו הוא ילד טוב
אחד השוטרים הגאונים הציע לבני אימות בני מוכן לאימות עם שר המשטרה יחתום על כך שהוא ערב לחיי בני
שאלתי היא אם מותר להם לקחת דגימת די אן איי מבני ככה סתם על סמך מילה של מישהו האם מותר להם לרשום את בני לרישום פלילי מבלי שישנה הוחכה אחרת איך
להיום דחו לבני את הגיוס והוא נמצא במאגר המשטרה כפושע זה מזעזע אותי אנא ייעצו לי תודה מראש
רחל
מתי היה האירוע?
האירוע קרה לפני מיספר חודשים לפני החגים ולי אין שום אסמכתא והוכחה מתי ובאיזה יום וכשרציתי איזושהי הוכחה בתחנת הבילוש הסכימו לתת לי רק מיספר תיק.
במידה והתיק פתוח יש להמתין עד שהמשטרה תחליטו באם להגיש כתב אישום או לסגור את התיק .המלצתי לפנות לעו"ד ליעוץ פרטני.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר