הבן שלי קיבל מעצר בית מתאריך 18.11 יום חמישי משעה 15:00 בהתחלה נאמר לי מהקצין שסופרים מיום חמישי כולל וביום שני בשעה 15:00 הוא יכול לצאת מהבית חזרה.
הבוקר נאמר לי כששאלתי שוב שרק ביום שלישי בשעה 07:00 הוא יכול לצאת מהבית וללכת חזרה לעבודה ולחיים שלו הרגילים.
אולי אפשרי לעזור לי להבין בעצם מתי הוא יכול לצאת מהבית בלי שתהיה הפרה של המעצר בית? אני כבר התבלתבלתי לגמרי.
תודה מראש
שירן שלום,
אני מניח שהקצין הורה על שחרור בתנאים מגבילים - 5 ימי מעצר בית מלאים. אם כך הרי ש- 5 ימים יסתיימו להם רק ביום שלישי כפי שנאמר לך עכשיו.
בהצלחה, עוורך דין פלילי אברהם ג'אן
אז בעיקרון אני מניחה שהקצין בהתחלה צדק כשאמר שביום שני בשעה 15:00 מסתיים מעצר הבית
כי הוא ספר : חמישי , שישי , שבת , ראשון , ושני.
אבל הכי טוב ובטוח שביום שלישי בבוקר הוא יצא מהבית ולא תהיה בעיה בעניין ולא יקרה כלום לבן שלי אם הוא ינוח בבית עוד חצי יום , מעצר הבית היה פרנציפ מצד קצין התעבורה ותו לא , לא מדובר בפושע או עבריין אלא בעניין תעבורתי לא רציני.
תודה על התשובה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר