לפני חודש בערך חבר מהעבודה רצה לנסות גראס לראשונה בחייו. הוא שאל אותי אם אני מכיר מישהו ואני יכול להשיג לו, בררתי בין הרבה אנשים שאני מכיר וקניתי בשבילו גראס כמות מאוד קטנה אולי גרם אחד במאה שקלים. אותו חבר מהעבודה בא אליי הביתה הביא לי מאה שקלים לקח את זה והלך.
עכשיו אני לעולם לא התעסקתי עם סמים ולא נגעתי בזה חוץ מהמקרה הזה. וכנראה שאני פראנואיד אבל השאלה שלי נגיד והוא איזה שוטר או איזה מישהו עם עבר פלילי שצריך להאשים מישהו אחר כדי לנקות את עצמו או משהו. האם מה שעשיתי נחשב סחר?
שאלה שניה:
היום הוא התקשר אליי ושאל אותי אם אני יכול לעזור לו שוב. אמרתי לו שאין סיכוי אני לא נוגע בזה ואני לא רוצה שום קשר לזה.
הוא אמר לי אבל פעם שעברה הצלחת להשיג לי משהו.
אמרתי לו שפעם שעברה זה היה חד פעמי ואני לא רוצה שום קשר לזה.
במידה והוא הקליט את השיחה הזאת בה ניתן לשמוע אותי אומר שעשיתי את זה וזה חד פעמי.
אפשר להשתמש בזה כדי להאשים אותי?
עוד הפעם כנראה אני ממש פראנואיד אבל אני אשמח לעזרה מעודדת תודה.
מה שעשית במקרה הראשון נקרא תיווך, אך נתקלתי כבר בתביעות שהאשימו את הנאשם במקרים דומים דווקא בסחר, משום שבניגוד לתיווך "אמיתי", בו אתה ק מחבר בין קונה למוכר, כאן אתה קנית ואתה מכרת, ולא רלוונטי אם קיבלת רווח מהעיסקה או לא.
בוודאי שניתן להשתמש בהקלטה זו, בה אתה מודה בעיסקה הראשונה, כראיה נגדך.
אפשר להשתמש באותה הקלטה כראיה יחידה נגדי?
זאת אומרת, נגיד ואותו חומר שהבאתי לי כבר נעלם (זה היה כבר לפני יותר מחודש ואני מאמין שהוא עישן את זה)
נגיד והוא סתם החליט שהוא רוצה להקליט את השיחה ושישמעו אותי כאילו מודה. האם אפשר להשתמש בזה כראיה יחידה נגדי? על משהו שקרה לפני הרבה זמן ללא משהו מוצק של מה שבדיוק עשיתי.
נדמה לי שאמרתי בשיחה "פעם שעברה שהבאתי לך זה היה חד פעמי"
אבל אני יכול להגיד במידה וקורה משהו שהתכוונתי שהבאתי לי משהו אחר... בכל מקרה אשמח אם מישהו יוריד ממני קצת לחץ...
שוב פעם אני חוזר ואומר
אני די בטוחה שבשיחה עצמה לא דיברנו בבירור על מה זה.
הוא שאל אותי אם אני יכול לארגן לו משהו שוב ואני אמרתי שפעם שעברה מה שהבאתי לו זה היה חד פעמי.
לא מוזכר שם ספציפית על מה אנחנו מדברים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר