מזה כשנה וחצי מתנהל נגדי משפט אונס. חפותי הינה מלאה, חד משמעית וידועה זה מכבר להרכב השופטים שאינו מסתיר את שאת הנפש שהוא חש כלפי הנוכלת שהתלוננה. מדובר בנבזות ממדרגה ראשונה של המשטרה והפרקליטות במה שאי אפשר לכנות אחרת מ"צמאון לדם" לעניינו של דבר: עורכת הדין שלי היא טובה ומובילה את המהלך בצורה מצוינת ויחד עם זאת אני חש שיש התעלמות ממרכיב משמעותי ביותר: ההתנהלות הלא חוקית של הפרקליט התובע. בידי עדויות שהוא ניסה להסתיר חומרים (תלונות עבר הזויות), שיקר לפרוטוקול בית המשפט, שאל אותה שאלה מכוונת במהלך עדותה וממש שם בפיה את המילים וכמו כן שבש הליכי משפט במהלך עדות הבת שלה. לאחרונה נכנס לתוקפו חוק ההגנה מפני הצדק שאומר בין השאר שהליך משפטי שאינו מתנהל בתום לב וביושר מצד התביעה סופו להסגר. אני חש שעורכת הדין שלי חותרת לזיכוי המלא מסיבותיה שלה, אך מדוע עלי להינמק בתנאי מעצר מגבילים עוד תקופה ארוכה כשמדינת ישראל הנמצבת מולי משקרת, מעלימה, משבשת באמצעות נציג הפרקליטות שאמורה להיות שליחת הצדק שמסייעת להוציא את הצדק לאור ובפועל מתנהגת כעדת ערפדים צמאי דם? האם אין חוק ההגנה מפני הצדק אמור להגן עלי?
טענת "הגנה מן הצדק" לפי סעיף 149(10) לחוק סדר הדין הפלילי - הינה טענה מקדמית. ככלל בתי משפט לא ששים לקבלה והמבחנים הינם רבים וקצרה ידי מלהשיב לך תשובה רצינית ומקצועית מבלי להכיר את פרטי המקרה לעומקם.
בהצלחה, עו"ד פלילי אברהם ג'אן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר