הוזמנתי לשימוע בפרקליטות המחוז הסניגור בקש את צילום חומר החקירה ולא אישרו את זה הוא שלח להם הודעה שאנחנו לא נתצייב באותו יום בפרקליטות
האם זה אפשרי(בתיק המעצר שלי השתחררתי בערובה והחלטת ביהמ"ש היא להתצייב תוך 30 יום בפרקליטות.)אני מבקש תשובה דחופה לעניין
החוק קובע כי ההגנה רשאית לעיין בחומר רק מרגע הגשת כתב האישום.
יחד עם זאת, לאחרונה החלו הפרקליטויות לתת לעיין ואף לצלם חלק מהחומר, בו לפחות מפורטים עיקרי האישום העתידי.
אני יודע שרק אם יוגש כתב אישום הסניגור יכול לצלם את התיק ובפרקליטות לפעמים הם מאשרים לפני
אבל השאלה שלי היא :
לפי החלטת ביהמ"ש בתיק מ"י שלי הוחלט שאני אתצייב בפני הפרקליטה תוךך 30 יום והוזמנתי אבל בגלל שלא אישרו צלהסניגור לצלם הוא שלח להם מכתב שאנחנו לא נופיע בפרקליטות בפני פרקליטת המחוז....האם זה נכון??ומה יהיה אחר כך(השימוע הזדמנות לשכנע את הפרקליטות שלא להגיש כתב אישום) מה אני יכול לעשות? תסביר לי בבקשה מה יקרה אם לא נופיע
אין סנקציה או בעיה עם אי הופעה. פשוט לא תוכל לנסות לשכנע את הפרקליטות לשנות עמדתה בנוגע אליך, בטרם הגשת כתב האישום. מאידך, יוכל סנגורך לטעון, כי הפרקליטות לא שיתפה פעולה, ומכאן, שלא התאפשר לך מימוש מלא ואמיתי של זכותך, ולכן תוכל לנסות למנוע את התקדמות התיק, עד שיתוף פעולה מצידם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר