שלום.
לפני 4 שנים נעצרתי בגין "אחזקת סם מסוכן" ושימוש עצמי. בחקירה הודה שותפי לדירה שנעצר גם הוא כי היה זה הסם שלו. התיק נסגר מחוסר עניין לציבור. כעת ישנו רישום המונע ממני לקבל נשק ארגוני לצורך עבודה בה אני כבר עובדת. אני סטודנטית ואין באפשרותי לממן הוצאות עו"ד. עד כמה משנה ההתמצאות בגופים השונים? חשוב לי לעשות את זה באופן מקצועי ולנקות את שמי הטוב. באיזו דרך עליי לפעול כדי לעשות את זה בצורה הכי טובה שאפשר?
תודה רבה
אמנם באפשרותך לפנות בעצמך למשטרת ישראל בבקשה לשינוי עילת סגירה או למחיקת הרישום בכלל, אך בשל אי ידיעתך והבנתך את המערכת ואת דרכי ההתמודדות עם הבעיה, סיכוי גבוה שבקשתך לא תטופל באופן הרצוי/המהיר שאת מקווה לו.
טיפול בעניין שכזה ע"י עורך דין פלילי אינו כרוך באלפי דולרים, ואם הדבר יסייע לך בעתידך בכלל ובהשגת עבודה טובה יותר בפרט, ייתכן שנכון יהיה עבורך לשקול השקעה קטנה זו למען עתיד טוב ונקי יותר עבורך.
בהצלחה,
עו"ד יאיר מושיוב-מנהל הפורום הפלילי
האם באפשרותך לתת לי הערכה כללית בעניין שכר טרחת עורך הדין?
צר לי, אך אין זה נהוג לדון בשכר טרחה שלא פנים אל מול פנים.
באפשרותך ליצור קשר עם עו"ד, אשר יזמינך לפגישה (ניתן גם ללא תשלום) ואז ידון עימך לעומק העניין, יסביר את הנקודות לידיעה וייתן לך הצעת מחיר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר