אני גרוש כ שנתיים לפני כשנה גרושתי התלוננה ברווחה ובמשטרה תלונת כזב שאני מתעולל מינית בבת שלי שהיא כיום מעל 18 המשטרה חקרה אותי ואת הבת שלי והבינו שזה שקר אך עד היום לא סגרו את התיק , אני דואג שהמשטרה כמנהגה תסגור את התי בצורה לא נכונה ז"א שאין ענין לציבור או מחוסר ראיות מה עלי לעשות על מנת שיסגרו את התיק מחוסר אשמה אגב הילדה מטופלת במרכז לנפגעי תקיפה מינית כשנתיים והמטפלים יודעים שהיא נפגעה לא ממני אבל המשטרה דוחה ודוחה ובכול פעם שאנחנו פונים אנו נתקלים בזלזול ואי מענה מתאים מה אני יכול לעשות בענין שהפרקליטות תשים קץ לזה אגב הבת שלי מאוד מרוגזת מהענין ומהרשלנות והאי אכפטיות של הפרקליטות
אלון שלום,
זה בדיוק מסוג המקרים בהם חובה לפנות לעו"ד פלילי אשר ידאג לאינטרסים שלך מול הפרקליטות, מול המשטרה ומול גורמים מעורבים אחרים, ע"מ שלא תצא נפסד בסופו של יום, בשל תלונה שקרית שהוגשה כנגדך.
ברוב המקרים, כאשר לא מופעל לחץ כזה או אחר על התביעה, בודדים עד מאוד הם המקרים בהם תיקים נסגרים בעילה של "חוסר אשמה", וברוב המקרים הם אכן נסגרים בעילה של "חוסר ראיות".
בברכה,
איציק שדה, עו"ד פלילי- מנהל הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר