שלום לעורכי הדין המלומדים!
לפני כ- 3 שנים אשתי שכיום היא גרושתי טענה כי תקפתי אותה והגישה תלונה במשטרה. בחקירה הוכחתי חד משמעית באמצעות ראיות חד משמעיות כי לא היה ולא נברא , וכי היא עשתה זאת רק על מנת להרחיק אותי מהבית. במהלך החקרירה ביקשתי להחקר בפוליגרף על מנת להוכיח את אמיתות דברי , אולם במשטרה סרבו.
כעבור 3 חדשים קבלתי הודעה כי התיק נסגר מחוסר הוכחות.
מייד פניתי לקצין החקירות וביקשתי לשנות את עילת הסגירה לחוסר אשמה , במשטרה סרבו והפנו אותי ליועץ המשפטי לממשלה , גם שם טענו בפני כעבור כמעט שנה שהעינין לא בסמכותם והחזירו אותי למשטרה . וכך המשטרה משחקת איתי בלך ושוב (התשה ) על מנת להרדים אותי .
אני ביקשתי שעל מנת להוכיח את חפותי אני מבקש להגיש נגדי כתב אישום וכך אוכיח את חפותי בבית המשפט.
כנראה שבסוף אצטרך ללכת עם זה לבגץ ולדרוש מהמשטרה לשנות את העילה או לחלופין להעמיד אותי לדין
רק שפניה לבג"ץ כרוכה בהוצאה כספית גדולה מאוד . מבקש כאן לקבל הדרכה כיצד להגיש את הבגץ בעצמי ולעמוד בעצמי מול שופטי בית המשפט העליון ולהסביר במילים פשוטות וללא התנסחויות משפטיות מפולפלות את דרישתי
לשנות את העילה או לחילופין להעמיד אותי לדין
מוני שלום,
עתירה לבג"צ היא עתירה שמכוונת כנגד החלטה שלטונית.
ככזו, עתירה מבוססת על טיעונים משפטיים.
על כן, אין זה המקום ואין זה נכון, להסביר כיצד לכתוב עתירה לבג"צ, שהינה בין הדברים המורכבים ביותר במשפט הישראלי.
בהצלחה,
עו"ד איציק שדה
מה עלות שכ"ט לעו"ד לייצוג וטיפול בבגצ בפניה מסוג זה ?
כמה זה צריך לעלות?
הנך מוזמן לפנות באופן ישיר, מאחר ואין זה מקובל למסור הצעת מחיר דרך אתר האינטרנט.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר