שכן שלנו ממרר לנו את החיים. הוא ניגש לבית המשפט וביקש צו הגנה ממני האב, אשתי ובני בן ה 11. מיותר לציין שזו בקשת שווא אבל השופטת נענתה לו וזימנה את בני. בני לא ישן יומיים מלחץ, הקיא, סחרחורות פחדים וכן הלאה. בדיון השופטת ראתה שהוא קטין ואמרה למבקש מדוע הוא לא הבהיר לה זאת וכך פטרה את הנושא. בסופו של יום היא הוציאה צו הגנה לכל הצדדים מלבד לקטין.
אני רוצה לדעת במי האשמה כדי לתבוע את הפגיעה בילד. האים השופטת טעתה שזימנה ילד קטין? האים השכן הוא האחראי לפגיעה בילד שלי? או בכלל כולם צדיקים ומותר לשופטים לזמן קטינים כאשר הוא המשיב.
תודה מראש על הייעוץ
ולעניין התביעה- זהו אינו הפורום המתאים לכך
הטענות שלו פרושות כלפיי וכלפי בני ולא נגד אשתי למרות הצו שכנגדה: ציטוט: "אני מבקש מכבוד השופט צו מניעה הטרדה על איומים, הטרדה בכל דרך ופגיעה מלולית". בנוסף הוא כותב "הוא מאיים איומים ומהווה הטרדה להורים וכן הזרקת חפצים לכוון הבית". בשיחה שלו עם השופטת הוא משקר שבני זורק אליו חפצים. הוא הציג כדור שמצא מחוץ לבית. יש עוד מספר שקרים. הוא לא מזכיר שהוא קטין למרות שבוודאות הוא יודע זאת.
אמנם בנך ואשתך כלולים בבקשה, אך אין זה רלוונטי, היות ובנך בן ה-11 בין כה וכה אינו בעל אחריות פלילית (רק מגיל 12 ומעלה), ועל מעשיו הנוכחיים אתה ואימו נתפסים כאחראים.
בכל אופן, אם זה מחמיר או שהוא גם הופך את זה לתלונה במשטרה, אזי אני ממליץ לך לפנות לעו"ד פלילי למען ילווה אתכם וייצגם נאמנה.
עו"ד יאיר מושיוב-מנהל הפורום הפלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר