לפני כשנה בעלי שהה במעצר באופן מפתיע וכמעט בלתי נתפס לכל הסובבים אותנו. במהלך אותם ימים עגומים כהשמועה עשתה לה כנפיים בעיר הקטנה בה אנו גרים נגשה עו"ד מסויימת ,שהיא בשום פנים ואופן לא היתה עורכת הדין ששכרנו ,אל תחנת המשטרה, הציגה את עצמה בשם בדוי ובקשה לדעת פרטים על בעלי. היא לא התביישה להתקשר אלי אחר כך ולמסור לי אינפורמציה שאפילו אני לא ידעתי. היא כמובן לא אמרה לי שהיא התחזתה.. הצלבתי את המידע הזה עם חוקר המשטרה שחקר אותו והוא אכן אישר שהיא פנתה אליו כדי לשמוע פרטים. לטענתו הוא לא מסר לה כלום. על העולה הזו נעשתה רק למטרת רכילות! אני רוצה להתלונן עליה. האם יש חוק התיישנות על עבירה מסוג זה? האם להגיש את זה במשטרה או ללשכת עורכי הדין?
א. עדיין לא חלה התיישנות.
ב. למה "או"- גשי גם למשטרה וגם ללשכת עוה"ד.
ג. האם ב"התחזות" התכוונת שהיא טענה שהיא מייצגת את בעלך או שהיא פעלה תחת שמו של עו"ד אחר?
ומנין לך לדעת כיצד הזדהתה?
מכל מקום- אם אכן ידוע לך בוודאות שהיא התחזתה ו/או רימתה את המשטרה וקיבלה פרטים שלא היו בסמכותה לקבל, אזי בהחלט מומלץ לכם להתלונן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר