העורך דין שלי שלעבר משחק בי ולא רוצה לשלוח מכתב לשופט .
מ.ת...=מעצר תום ההליכין .כגע מוחזק אצלו ,והתיק העיקרי אצל הסנגורה הציבורית .
מה אני אמור לעשוץ.
איציק שלום,
זה שעוה"ד שלך לא רוצה להתפטר, אין משמעות הדבר שאתה לא יכול לפטר אותו.
יש לך אפשרות לשכור שירותי עו"ד אחר, אשר יודיע לביהמ"ש כי הוא מייצג אותך במקום עוה"ד הנוכחי, ולאחר מכן עוה"ד החדש יכול להגיש בשמך בקשות לבית המשפט.
אשר על כן, הנני ממליץ לך לפנות לעו"ד אחר, אשר תייפה את כוחו לפעול בשמך, והוא זה שידאג לצרכיך.
בברכה,
עו"ד איציק שדה-מנהל הפורום הפלילי
התיק שלי בסנגוריה הציבורית , ונאמר לי היום מהפקידה שלהם שהם מטפלים לי רק בתיק העיקרי .
ונאמר לי מהם עוד שאם אני רוצה ייצוג "מ ,ת" אני צריך שהעורך דין שלי הקודם צריך להפטר מזה על ידי שליחת מכתב התפטרות לשופט וזאת הוא לא רוצה לעשות כרגע.
איציק שלום,
יש לך אפשרות, לפנות בעצמך, הן בכתב והן במעמד הדיון, לשופט הדן בעניינך (בתיק המעצר), ולבקש לשחרר את הסנגור המייצג אותך כעת, ולמנות תחתיו סנגור ציבורי (או פרטי- לבחירתך), זאת בשל חילוקי דעות בינך ובין עוה"ד שלך.
באם ברצונך להיעזר בשירותי עו"ד פרטי, אזי בית המשפט, ככל הנראה, לא ישחרר את עוה"ד הקודם שלך עד אשר יופיע עוה"ד החדש מטעמך.
אם תבחר להיות מיוצג ע"י סנגור ציבורי, אזי השופט יעביר את החלטתו לסנגוריה הציבורית, ולאחר שימונה לך סנגור ציבורי, הוא ישחרר את עוה"ד הנוכחי שלך מייצוגך.
איציק שדה, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר