שלום גיל ותודה רבה על המענה, רציתי לשאול לגבי התנהלות של עורך דין אני חושש לגביו ,האם להחליפו, בגדול הוגש נגדי כתב אשום 3 סעיפים תקיפה סתם ואיומים ב8/21 ,ללא חבלות וללא עדי ראיה. אלא עדים מפי השמועה, אמנם בתיק הזה אני זה שחבול! ויש תיעוד בתיק ,וכן יש לי מסמך רפואי נפשי של המתלוננת שמעיד על בעיה בנאמנות. וכן התכתבויות של התנכלויות מצד אשתי. העורך דין שלי מתחילת התיק ביצע דחיה של הקראה ונפגש פעם אחת עם התובע שהסכים לתקן את כתב האישום. יש לי חלונות של שעתים קבוע ,ו-3 פעמים משעה 10 עד 15 ,בעוד כשבועיים השופט כבר רוצה לשמוע את עמדתי בתיק. השאלה האם לסמוך עליו? האם הוא מתנהל כשורה? אין ראיות ויש הרבה דברים שלא היו בכלל בכתב אישום. אני המצאתי לסנגור מלא התכתבויות והוא כל הזמן אומר לי אם נצטרך להגיע להוכחות נגיע. האם לסמוך עליו וההתנהלות שלו תקינה? וכן לגבי ההקלות האם ככה זה עובד? אני כבר ממש סובל במעצר שלדעתי 70 אחוז מהתיק הזה שקר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר