שלום רב. לפני כחצי שנה נחקרתי במשטרה בעניין כלשהו ושוחררתי למעצר בית 5 ימים ולפני חודש קיבלתי את מכתב השימוע. כרגע אני עובר דירה ובתנאי השחרור אני מחויב להודיע על שינוי כתובת כי הסיפור הזה כניראה עוד יגיע לבית משפט. השאלה היא האם אפשר להסתפק במתן תא דואר בלי כתובת ספציפית ולמי עליי לפנות ע"מ לעדכן בשינוי, למשרד התביעות ממנו הגיע מכתב השימוע או לתחנת המשטרה?
ראשית, קרא שוב את תנאי השחרור בערובה שלך. אני בספק אם אתה נדרש עד היום לעדכן מישהו אודות פרטיך.
יחד עם זאת, היות ומומלץ, ככלל, לעדכן את פרטיך במשרד הפנים, עשה זאת, למען הסר ספק, ולמען תוכל להשתמש בנימוק זה במידה ויבואו אליך אח"כ בטענות על "היעלמות לא מדווחת".
בכל אופן, נוכח העובדה שהתיק אכן נראה עוד חי ונושם, אמליץ ליידע את התביעות בדבר פרטיך החדשים.
המשטרה כבר איננה רלוונטית, היות והתיק עבר לידי התביעה.
ומה עם השימוע- פנית? כתבת? נפגשת?
בתנאי השחרור כתוב שאני מחויב להודיע על שינוי כתובת מגורים ומקום עבודה בלי קשר לתקופת זמן כלשהי...
בקשר למכתב השימוע פניתי לתביעת בכתב בעזרת עורך דין בבקשה לא להגיש כתב אישום (ה"פשע" שלי היה גידול קנאביס לשימוש עצמי 80 גרם סה"כ) ואני מחכה לשמוע מהם.
האם יש עוד משהו שכדאי לעשות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר