היי, נרשמה לחובתי עבירה בגין השארת קרטון ברחוב (זה היה קרטון של הזמנת ירקות שהיה רשום עליו השם והכתובת שלי) למרבה הצער לא אני הנחתי את הקרטון ברחוב אלא שכן שהוציא אותו מחדר האשפה מכיוון שחדר האשפה היה בשיפוצים, הפקח צילם את הקרטון שהיה מונח מחוץ לבניין והניח את הדוח בתיבת הדואר, יש לי משפט עוד מספר ימים, מה עליי לעשות? ומה הסיכויים שאצא זכאית ואם בכלל? יש לציין שכלל לא הייתי בבית שזה קרה והדוח התגלה לי רק לאחר מכן. אם זה משנה משהו..
תודה מראש על תשובה מהירה.
זארה שלום,
ראשית, הנני מציע לך לברר מיהו אותו תובע מטעם העירייה שאמור להופיע בדיון, לשוחח עימו, ולהסביר לו מה קרה בדיוק, ויכול להיות שלאחר מכן, יוחלט כי אין מקום ללכת למשפט במקרה הזה (בהרבה מקרים יותר קל וכדאי לתובע לסגור תיק בטרם הדיון-בהתאם לנסיבות).
אפשרות נוספת, להגיע לבית משפט, ולשטוח את טענותייך, רצוי מאוד בליווי ראיות שיאמתו את גרסתך (אם היה עד שראה אותך מניחה את הקרטון בפח, אם היה עד שראה את השכן מוציא את הקרטון וכו').
לגבי סיכויי הזיכוי,
ישנו משפט ידוע שאומר, שאדם יודע איך הוא נכנס לבית משפט, אבל אף פעם אין לדעת איך ייצא..
בהצלחה,
עו"ד איציק שדה - מנהל פורום פלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר