שלום ליאיר מושיוב ובוקר טוב אני מודה לך מאוד על היייעוץ שלך בפורום זה מאוד עוזר לקבל תשובה שמבהירה את כל הספקות תודה אני מקווה שאיני מטרידה אותך עם שאלותיי אלה אבל עוד שאלה לגבי אותם גורמים שהתיעצתי עימם באיטרנט אומנם לא בדקו אותו אבל אני התייעצתי איתם לפני העבירה ואני מדגישה לפני העבירה של בני ויש שם תאריכים שבו מוכיחים שאכן בני היה במצב פסיכוטי לפני העבירה שלו ואני העברתי אותם אצלי בתיקייה והם שמורים השאלה הנישאלת האם תאריכים אלה ולו רק התאריכים עצמם אינם רלוונטים להוכיח שבני לא היה במצב טוב שהרי לאחר זמן קצר אחרי זה נגרמה העבירה האם אני יכולה להביא מכתבים אלה לבית המשפט אודה לך מאוד עם תסביר לי גם את הסוגייה הזאת תודה רבה שרית
גב' הוני היקרה,
פורום זה נועד לשאלות ותשובות אמנם, אך לא ניתן לבצע בו הדרכה מ-א' עד ת' על הכללים במשפט ועל סדרי הדין.
כמו כן, להזכירך, שוחחנו לא פעם, ולבסוף שכרתם שירותיו של עורך דין, כך שאני סבור שאם יש לך סניגור בתשלום, הוא יכול ואמור לענות בהרחבה על כל שאלותייך, ובעיקר הוא יודע מה להגיש ומה לא להגיש.
אם תהיי מעוניינת בעזרה מקיפה יותר או בייצוגי את בנך, את יודעת כיצד להשיג אותי.
בהצלחה ושבוע טוב,
עו"ד יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר