לעו"ד הפורום שלום רב,
הפנו אותי אליכם הפורום הפלילי מפורום "אלימות במשפחה"
נתקלתי במקרה של אלימות במשפחה מצד האב בבית דתי של 2 ידידות קרובות שלי אך בני המשפחה שותקים בעניין ולכן ארצה לקבל יעוץ בבקשה ומתן מענה האם המקרה מספיק חמור על מנת לכלוא את האב.
אספר בקצרה את המתרחש
בשנת 2011 התחילו מקרי האלימות שאני מודה אליהם בכך שהאב הכה את האחות הבכורה כי יצאה עם גוי, הפיל אותה על הרצפה והכה אותה בפנייה והשאיר מספר חבורות. (ישנן תמונות של הפציעות)
מלבד מקרים נוספים שאני לא הכי מודה לפרטים הקטנים שכוללים לרוב צעקות איומים, קללות והשלטת טרור בבית.
לפני כמה ימים האב הכה את האם ופצה את פניה עם מזלג וגרם לשריטות בכל הפנים.
רקע הפגיעה הייתה בגלל שהאחות הקטנה יותר במשפחה התחילה לצאת עם חבר שלי שהגיע לישון אצלם באישור של האם.
האב קרא לאם ערבייה הכה אותה
קרה לבת שרמוטה מגיל 12 איים עליה שיפגע בה וירצח אותה ולכן היא ישנה אצל חבר שלה כמה ימים עד שהאם הכריחה אותה לחזור הביתה.
לפי הבנתי האחות הבכורה הלכה למשטרה (לא יודע בדיוק מה ספרה להם)
והמשטרה כביכול אמרה שהם לא יכולים לעשות כלום בנידון אלא רק להזהיר את האב.
האם באמת המשטרה לא יכולה לעשות כלום או שהעבירות הנ"ל מספיקות כדי לפתוח תיק פלילי חמור דיו כדי שהאב יקבל גזר דין משמעותי?
הבנתי מהבנות שאמא שלהן מפחדת נורא שאם במידה והיא תתלונן על בעלה ותתגרש ממנו והוא לא יורשע ויטופל בצורה מספקת הוא יחזור ויתנקם בצורה חמורה יותר.
תודה רבה.
שלום רב,
על פי תיאור המקרה נראה כי יש לבדוק מדוע המשטרה החליטה לסגור את התיק (אם בכלל).
לאחר בחינת הפרשה כולה יהיה ניתן לדרוש המשך חקירה והעמדה לדין.
ניתן לפנות ליעוץ אישי.
חג פסח שמח
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר