שלום
הייתי בחנות סופשל, קניתי בקבוקי בירה ויין(סה"כ ל-46 ש"ח) שמתי אותם בתיק שלי למען שלא נשברו, עברתי קופות אבל עוד לא יצאתי מחנות, נזכרתי לשלם, הסתובבתי ואז קב"ט של מקום גש עלי ועומר שגנבתי, ישר אמרתי לו ששחתי לשלם ובדיוק הסתובבתי לשלם, ויש לי כסף מספיק בכיס בשביל לשלם. הוא לקח אותי לחדר שלו, נתתי לו תהודת זהות ופרטים שלי, למרות זאת הוא אמר שמנהל שלו אמרו לעקוב אותי עד שמשטרה הגיעו, זה קרה בסביבות 21:40, משטרה הגיע בסביבות 22:40, רשמו דוח ולקחו אותי לחוקר בתחנה, אמרתי שם אותו דבר כמו שרשום למלה. שאלה שלי מה עושים?
שלום רב,
לצורך מתן עצה מקצועית חסרים פרטים רבים אודות המקרה אותו הצגת.
אני חושב שבנסיבות העניין כדאי לפנות לייעוץ פרטי בכדי שתוכל להתמודד עם העניין בצורה מקצועית ראויה.
בברכה,
עורך דין פלילי חזי כהן
הפעולה שבוצעה כנגדך איננה בלתי חוקית בנסיבות מסויימות ובאופן מסויים.
ככלל, כל חקירה ע"י בלתי מורשה אינה מהווה חקירה כדין והודאה שנמסרה במסגרתה איננה חד משמעית וניתן לערער על קבילותה לאחר מכן.
אתה כעת צפוי לכתב אישום ולשם כך אמליץ לך עו"ד פלילי על מנת שלא תסיים עם עונש מוגזם או אולי אפילו לשם ביטול כתב האישום. הכל תלוי בחומר החקירה.
אשמח לסייע,
עו"ד יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר