שלום רב,
ישבנו כמה ח'ברה לפני כמה ימים לכבוד יום הולדת של חבר. היה מקרה שהוצאתי שטר 20 שקל ורקדנו איתו והוא נפל ועידו(שם בדוי)
לקח לי ולעוד מישהו שטר ולא רצה להחזיר וטען שזה שלו.
אחרי כמה דקות ויכוחים באתי מהצד בקטע של הכי צחוק ומשכתי את הארנק מהכיס שלו והוצאתי את השטרות
ואז עידו התנפל עליי עם אגרופים והיה קצת מהומה נפלנו לרצפה ואז תפסו אותנו הוא איים שהוא עוד יחזור ויחכה לי ליד הבית ו"יזיין אותי" שזה משהו שהוא רוצה הרבה זמן. בזמן שכולם תופסים אותו לא להגיע אליי. יש לי גם סרטון שהוא אומר את זה. אני עם חבלות בראש ושריטות בגוף וחולצה שנקרעה לגזרים.
הוא היה חבר אבל זה משהו שאני לא מקבל והבן אדם הזה תמיד נוהג באלימות ואני חושב שהוא צריך ללמוד אחת ולתמיד. מה גם אני מפחד שיקבל עליי עוד סיבוב.
חשבתי להגיש נגדו תלונה במשטרה
מה אתם אומרים?
אייל שלום,
כל אדם אשר נעברה כלפיו עבירה, או היה עד לביצוע עבירה פלילית יכול להגיש תלונה במשטרה. במידה ואתה מרגיש מאוים או ברצונך להגיש תלונה על התקיפה שבוצעה כלפיך, זו זכותך החוקית המלאה.
אני חושב שמרקם החיים מסובך יותר משחור ולבן. לכן, אני מניח שחלק מהשיקול הוא גם העניין החברי שביניכם. אני מציע שתחשוב טוב לפני שתפנה משטרה, אך עליך לדעת כי אפשרות זו בהחלט עומדת לפניך.
בברכת חג חירות כשר ושמח,
עו"ד חזי כהן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר