אחרי אחד הדיונים ברבנות בו גרושתי לא קיבלה מה שרצתה, איימה שתתלונן עלי, וכן עשתה. פנתה למשטרה יחד עם אחיה, והגישה תלונה שאיימתי על חייה באלמ"ב חיפה.
עורכת דין מתלמדת שמעה את איומי השווא שלה והעידה לטובתי.
התיק ניסגר כבר לפני כמעט שנתיים.
לאחרונה אני וגרושתי הגענו להסכם סופי. ביקשתי ממנה שתביא למחיקת הרישום, והיא מוכנה לעשות זאת.
איך עושים דבר שכזה?
אין באפשרותה של גרושתך או כל אדם (אזרח) אחר לעשות זאת.
הנוהל הוא פניה משפטית מסודרת ומנומקת למשטרת ישראל בבקשה לסגירת התיק ו/או שינוי עילת הסגירה.
הפעולה איננה עניין פעוט ומחייבת הנמקות וניסוח מתאימים, למען תשוכנע המשטרה ותיעתר לבקשתך.
אשמח לעמוד לשירותך,
עו"ד יאיר מושיוב
אני מבקש עזרהה? אני נשוי והיה איזה בחור שהתחיל עם אישתי ו״שיחק אותה ידיד״ ושגיליתי שלחתי הודעות מאימות אבל ברור שזה החה רק בשעת כעס ... הוא הגיש תלונה וניחקרתי במישטרה סיפרתי בדעוק מה היה שם .... אני מחזיק נשק ברשותי ( כמובן שלא איימתי בנשק) בכול זאת המשטרה החרימה לי תנשק ... וכם תרישיון !!! הבחור ביטל תתלונה ומוכן גם לבוא בעצו לתחנה לומר את זה .... יד מה לעשות ישמח לקבל עזרה למייל תודה
מאחר והמייל שלך לא מפורסם באתר, אתה מוזמן לפנות אליי טלפונית, ואסייע לך, היות וישנם מספר צעדים, אשר ניתנים לביצוע רק לאחר הסבר והרחבה מטעמך.
סופ"ש טוב,
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר