ערב טוב
תבעתי נהג דן על שקילל אותי , נוסעים נוספים ועל כך שנתן פרטים שגויים לאישה זקנה ששאלה אותו שאלה .
חברת דן התל התנצלה ופנתה אלי להליך גישור -שעליו הסכמתי, אך הגישור יתקיים ביום רביעי הקרוב.
היום משום מקום קיבלתי מכתב מהמשטרה שהנהג פתח לי תלונה על העלבת עובד ציבור .
1.האם נהג הוא עובר ציבור. אני אחות במקצועי, בבית חולים פרטי האם גם אני עובדת ציבור?
2.האם לאחר שדן התנצלה בשם הנהג הוא יכול לפתוח עלי תלונה ?
בתוך התלונה טוען שהוא היה בסדר וההתנצלות שלהם לא נכונה כי למעשה אין לו על מה להתנצל. נשמע לא הגיוני שכך עובד של חברה יזלזל בחברה שבה עובד .
מה ניתן לעשות? עכשיו אני מרגישה שידו על העליונה ובעצם אין מי שיגן עלי, לנהג השקרן יש את החברה שמגוננת עליו , ועכשיו תובע אותי משפט אזרחי
אילנית שלום רב,
ראשית, צריך להפריד בין הליך הגישור האזרחי בו את נמצאת לבין התלונה אותה הגיש נהג דן.
לשאלתך, הנהג יכול להגיש תלונה והינו אכן משמש במסגרת תפקידו כעובד ציבור.
אומנם הינך אחות במקצועך, אולם סבורני כי כשהסתייעת באוטובוס לא שימשת כאחות ולכן באותו זמן רלוונטי היית כנוסעת/ אזרחית רגילה ולכן אינך נחשבת במקרה זה כעובדת ציבור.
כמובן שעלייך לשתף פעולה עם המשטרה ובמידה ותוזמני לתת את גרסתך, הייתי ממליץ לך לפני כן להתייעץ עם עורך דין אשר ינחה אותך.
אשמח לסייע במידת הצורך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר