להוריי הקשישים יש שכן שגר דירה מתחתם.הוא רווק בגיל 55 ,לא עובד ומסתובב כל היום ברחוב מחוסר מעש.אחת לתקופה הוא ניטפל לאבא שלי שהוא בגיל 88,ומתלונן שאבי מחבל לו פעם בארון חשמל,פעם בדלת .לפני שנה הוא הלך למשטרה והגיש תלונה נגד אבי ,הכפיש את כולנו .הגענו איתו לבית משפט ובדיון השופט הבין במי מדובר וביטל את התלונה.. היום הוא פגש אותי בכניסה לביניין והתלונן בפניי בקול רם שאבי פתח לו את ארון החשמל.שאלתי את אבי והוא שלל זאת. הוא קילל אותי ואת בני משפחתי ,יש לציין שעם הוריי גר אחי שהוא פגוע ראש מתאונה וגם אותו הוא קילל.אני חוששת מימנו ולא יודעת מה לעשות.אני לא גרה איתם.
צר לי על המצב שאת מתארת. שאלי את אביך מה תוכן הקללות. אם מדובר בקללות שיש בהן איום, תוכלו להגיש תלונה על עבירת איומים ולקוות שזימון השכן לחקירת משטרה ירתיע את השכן ולו במעט.
תיקון, הקללות הופנו אליי כאשר הייתי בכניסה לביניין. הוא הכפיש את כולנו אבל לא איים לפגוע בנו.
אני אמרתי לו שיזהר שלא אזמין משטרה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר