לפני כמה חודשים הוגשה נגדי תלונה שקרית והתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.
אני רוצה להגיד תלונה נגדית על ידיעות כוזבות,שיבוש הלכי חקירה ובידוי ראיות נגד המתלוננים. אך יש לי עוד הרבה דברים להגיד על נסיבות הדברים. אני רוצה להכין מסמך עם רקע עובדתי. כאשר הוגשה נגדי התלונה הייתי בהלם, ועניתי נקודתית על השאלות של החוקר אבל לא אמרתי הכול כי לא הרחבתי בדיבור שלי כי פחדתי. עכשיו אני רוצה לספר הכול למשטרה. האם זה נחשב גירסה כבושה? בעייתית? ראיתי את העדות של המתלונן, חלק מהעובדות נכונות אך לא מהוות עבירה. וחלק לא נכונות ומהתחלה אמרתי שהם לא נכונות. בברכה.
אמנם התיק נגדך נסגר, אך זכותך להגיש את התלונה הנגדית.
כמו כן, בעניין הרחבת גירסתך- סביר להניח שלא יגבו אותה ממך במסגרת התיק שנסגר, אלא כגירסה עצמאית בתיק שאתה תתלונן בו.
נכון שייתכן והיא תיחשב לגירסה כבושה, אך במידה ותסביר את נסיבות העיכוב והצמצום בגירסה הראשונית, ייחסו לדבריך החדשים משקל רב יותר.
במידה ותהיה מעוניין לשנות את עילת סגירת התיק ל"חוסר אשמה" (כדי לנקות את רישומך הפלילי), אשמח לעמוד לשירותך.
עו"ד פלילי - יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר