בס"ד
בעלי נאסר בעוון התעללות פיזית ומינית לילדיי , עוד מטעם הפרקליטות ניהל את התיק לטובת הילדים, בכל פעם שיצרתי קשר כדי לברר פרטים על זמני דיונים , משפט וכד' נענתי בזלזול ולא קיבלתי תשובה. באחת הפעמים הוא הודיע לי כי נעשתה עסקת טיעון ובעלי (כרגע גרושי) קיבל שנתיים שאלתי כיצד והרי הוא סיפר לדודתו שהצפי הוא 8 שנים? הוא ענה תשובה סתמית נסעתי לפרקליטות בבאר שבע ודיברתי עם האחראית עליו והיא אמרה שלטענתו הוא דיווח לי בזמן ושיתף אותי בתהליך. דבר שהוא שקר מוחלט שאלתי אותה היכן התצהירים חתימה שלי, או יותר מזה שיעשו בדיקה של בזק או פלא מתי הוא חייג אליי? לא היתה לה תשובה ומאחר והבנתי כי לערער אי אפשר בגלל עסקת הטיעון אז הנחתי לכך בידיעה שיבוא זמן שאתפנה קצת ואעשה עם זה משהו, בישיבה עם אנשי הרווחה לפני הדיון על המשמורת התברר כי השופט לא היה שלם עם עסקת הטיעון אבל מאחר ועורך הדין אמר שעסקה זו היא בידיעתי ובהסכמתי אז הוא הסכים לה.
השאלה שלי האם לא צריך להיות מסמך חתום על ידי המראה כי אכן הסכמתי והובאר לי משמעות העניין? אני רואה את השקר הזה בחומרה רבה, הוא אמור להשתחרר בעוד פחות משנה ואני יודעת שהילדים ובעיקר הבנות הגדולות בלחץ ואני ממשיכה לתת להם כוחות ולהחזיר את האמון שלהם בי ובעצמן.
מה עליי לעשות? אני מעוניית לתבוע את עורך הדין הזה על מעשיו השקריים שהם מנוגדים לתפקיד עליו הופקד. אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה סיגל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר