שלום רב
אני קיבלתי 100 שעות שלץ בשנה עקב בעיה על רקע תקיפה באותה תקופה שקיבלתי את הפסק דין לא עבדתי אך חודש אחרי זה התחלתי לעבוד עבודה מסודרת והתחלתי להתקדם וזה דרש ממני הרבה השקע בעבודה שלי עקב לכך אני לא חושב שאני יכול לסיים את ה100 שעות של של"צ בזמן האם ניתן לקבל הארכה למועד סיום עבודות? אני לא קיבלתי הרשעה.
אני רוצה לסיים את חובתי אך גם לא רוצה להפגע בעבודה שלי כי משמעות של זה של להשקיע יותר זמן בשל"צ זה להוריד לי שעות עבודה משמע ירידה במשכורת
שלום רב,
ראשית, חשוב מאוד כי ההליך הסתיים באי הרשעה..
לגופו של עניין, במידה ולא תגיע לשל״צ, סביר להניח כי עניינך יוחזר לבית המשפט ותהיה צפוי לגזר דין אחר ואי ההרשעה תופקע..
על כן, המלצתי הי כי תפנה לעורך דין פלילי אשר ידע מה לעשות בעניין.
אשמח לסייע.
המלצתי לך היא לפנות באופן בהול לקצינת המבחן שטיפלה בך. ספר לה את המצב ואת הקשיים - כששירות המבחן ממליץ על של"צ ואי הרשעה, משמע שיקומו ועתידו של הנאשם חשובים בעיניו וראויים להשקעה. מכאן ניתן להבין שהקצינה תנסה לסייע לך ולא לחבל לך בעבודה החדשה, שהלא היא בגדר שלב נוסף וחשוב בכניסתך בחזרה לחיים נורמטיביים ואחראיים.
במידה ואתה נתקל בקשיים, אכן עליך לפנות לעו"ד פלילי, כפי שחברי, עו"ד שבס המליץ לך.
בהצלחה,
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר