לאחר הגשת תלונה במח"ש נגד שוטרים
לפני שנתיים אשתי הגיעה אלי למשרד של חבר, ישבנו שוחחנו צחקנו ולבסוף יצאה לתחנת המשטרה והגישה תלונה כי בזמן זה איימתי עליה ברצח
נעצרתי כחודש ימים והורחכתי עד היום
כמו גם בתיק החקירה נמצאו מסמכים מזוייפים על ידי חוקר משטרה ועובד רווחה
הגשתי הקלטה של הפגישה בינינו במשרד וגם בבית משפט נגבתה עדותה של האשה והתברר כי לא היו שום איומים .
כל השנתיים היתי מורחק ממקום עבודתי, מאשתי והבת שלי .
השופט הבין כי איני מוותר וברצוני לתבוע את המדינה על הנזק וההליך הפלילי
בדיון אחר הפתיעו אותי בזמן הדיון בבית משפט כי המשטרה תבטל את כתב האישום לפי המלצת השופט בתנאי שלא אתבע את המשטרה . השופט אמר כי זו הזדמנות נדירה שהמשטרה מבטלת כתב אישום וכי אם ימשך ההליך יכול להיות שהשופט ישנה את דעתו ויפליל אותי, ביקשתי דחיה של שבוע ימים כדי לחשוב ו לקבל יעוץ מאחרים . העורך דין הסביר לי כי לא אוכל לתבוע את המשטרה אבל אוכל לתבוע את השוטרים וזה אותו דבר ולכך הסכמתי תחת לחץ נפשי גבוה של הרחקה שנתיים ללא משפחה וללא עבודה ומבלי לראות את הבת שלי .
אלא בפרוטוקול נרשם אחרת, אני הנאשם מצהיר כי אין לי כל טענות ו/או תביעות נגד המאשימש בעניין כתב האישון שהוגש נגדי וכי אני חוזר מכפירה בכתב האישום
האם אוכל לבקש לבטל או לערער על פסק הדין ותוכנו .
הערה : אין לי כל עבר פלילי קודם
האם לפי פסק דין זה אוכל לתבוע את חוקר המשטרה ועובד הרווחה אשר זיפו מסמכים בתיק שגרמה למעצרי והרחקתי
יוסי שלום,
על פניו, לא נראה לי כי כלל ניתן פסק דין בעניינך אלא, ניתנה החלטה לפיה כתב האישום יבוטל.
חשוב מאוד לדעת, האם הפרוטוקול מציין זכות ערעור. במידה וכן, אזי תוכל לערער על כך תוך 45 ימים מיום מתן ההחלטה.
אינך חייב לערער על כל פסק הדין, ותוכל לערער אך ורק על עניין התביע נגד המשטרה.
למרות האמור, הייתי מייעץ לך לבדוק שנית מול עורך דין את מצבך המשפטי.
אשמח לסייע.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר