שלום, שכרתי עו"ד פלילי על מנת לטפל בענייני, הוא הבטיח לי הרים וגבעות אך לאחר חתימת ההסכם החל להתרשל בעבודתו, מסרב להעביר לי חומרים ואינפורמציה חשובים, אינו עונה לשיחותי ומנתק לי טלפון בפנים, מקלל אותי, פועל מאחורי גבי בפגישות עם הפרקליטות במטרה לסגור עסקה למרות שהבטיח שלא יעשה כן, ועוד דברים פוגעים רבים. אני מעוניין לסיים ההסכם עימו ולהגיע להסדר בנושא שכר הטירחה לפיו יחזיר לי חלק מהסכום, שכן התנהלותו הקלוקלת גורמת לי עוגמת נפש רבה והוא אף מפר חלקים מהחוזה שלנו. כיוון שאני מאמין שהוא ימשיך להתנהל בחוסר אכפתיות ולא יסכים להסדר, איאלץ להגיש כנגדו תלונה ללשכת עורכי הדין. שאלתי היא האם הקלטות שיש לי של שיחותינו (בהן הוא נשמע מקלל אותי, מתחמק ומשקר) יכולות להתקבל במסגרת התלונה כמוכיחות את תלונותי ואת התנהלותו המאכזבת והפוגענית. תודה על התשובה.
ככלל, אם אתה מהווה חלק מהשיחה המוקלטת, אין פה עבירה.
באפשרותך וזכותך לעשות שימוש ראייתי בהקלטה זו.
צר לי שהגעתם למצב שכזה, אך יעד תלונתך אמור להיות (על פי הנסיבות שתיארת) ללשכת עורכי הדין יותר מלמשטרה, היות והוא לא עבר עבירה פלילית, אלא אתית ומקצועית.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר