באתר האינטרנט סקס פארטי רשום "מבצע - מנוי לחודש היכרות במחיר 5 שח".
נרשמתי לאתר, נתתי פרטי כרטיס אשראי כדי שיוכלו לחייב אותי ב "5 " שח האלו.
אחרי כחצי שנה אני רואה 3 חיובים בחשבון על סך 250 שח כל חודש. מסתבר שבתקנון של האתר מסתתר סעיף שאומר שהמנוי מתחדש בעצמו במחיר של 250 שח לחודש. לא היה שום סימן אזהרה לכך. לא היה רשום ליד המבצע 5 שח בחודש בכפוף לתנאי השימוש. אם היה רשום הייתי קורא את תנאי השימוש, מגלה את הסעיף על החיוב המתמשך ולא נרשם. החברה מסרבת להחזיר לי את הכסף גם אם לא עשיתי שימוש באתר. לדעתי זה עבירה פלילית לפתוח אתר לרשום מבצע 5 שחת לא לתת שום סימן אזהרה על חיוב מתמשך ולשים את זה בתקנון. הם היו יכולים גם לרשום מבצע חודש ראשון ב 5 שח. אבל הם לא רשמו לא את זה ולא בכפוף לתנאי השימוש. ככה שאם אדם נרשם בלי לקרוא את תנאי השימוש ( תקנון ארוך בעל יותר מ 100 סעיפים) הוא אכל אותה בעצם. האם ניתן לתבוע את החברה הזאת על סחיטת כספים במרמה ? הרי ברור שאם יש סעיף על חיוב מתמשך בתנאי השימוש הם חייבים לציין איזשהו סימן אזהרה לכך במבצע שמביא את האנשים לתת להם את פרטי כרטיס באשרי לחיוב. ברור שהם לא רשמו את זה כדי לסחוט כספים בעורמה ? האם לתבוע ואיך ? או אולי זה עניין למשטרה ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר