שלום רציתי לברר אני הגשתי תלונה במשטרה בגין אלימות כלפיי , עכשיו הגרוש שלי שהיה בזמנו בעלי עומד למשפט והמשפט אמור להסתיים אבל הוא אומר לי שהמצב לא טוב וביקש ממני שאני ירחם עליו וינסה לעזור מה זאת אומרת כמובן להגיד שהרבה דברים נאמרו בלי לשים לב ושזאת הפעם היחידה שהוא הרים עלי יד ולשני זה בחיים זה לא קרה וא היו איומים מצידו מה באמת קורה עם אני נותנת עדות שקר כדי לעזור לו בעצם תודה על התשובה מראש
ראשית, בעלך עבר עבירה בעצם זה שהוא דיבר איתך על התיק בכלל, וביקש ממך להטות את עדותך בפרט!
שנית, אם עדותך בביהמ"ש תסתור את עדותך ותלונתך במשטרה, תוכרזי כעדה עוינת ומשקל תלונתך יתגמד, מה גם שהתביעות יוכלו להגיש נגדך כתב אישום בגין מספר עבירות, בהתאם להתנהגותך.
מה שכן תוכלי לעשות, אם תרצי לסייע לו מבלי לחבל בעצמך, זה להעיד לטובתו בתיאור המצב הנוכחי, לומר שלא היו חזרות על המקרים, שאתם גרושים וכל אחד המשיך בחייו ושיחסיכם תקינים מאז.
עו"ד פלילי - יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר