אדם שנפתחו לו כמה תיקים בחשד לגניבה ובזמן שנפתחו התיקים הוא התחיל לקחת תרופה פסיכיאטרית שגרמה לו להתנהגות שונה ולהזיות. בית המשפט שלח אותו לפסיכיאטר מחוזי יש לו פגישה ביום שלישי רציתי לדעת איך ניתן להוכיח שהאדם לא כשיר להישפט? האם הוא צריך להביא עמו משהו לפגישה עם הפסיכיאטר? פשוט העוד שלו לא עוזר לו ממש ואצל הפסיכיאטר המחוזי רק רשמו תאריך ושעה להגיע
אם אותו אדם שהתחיל לקחת תרופה לקח את התרופה במסגרת מרשם יש לצרף את חוות הדעת של הרופא שרשם את המרשם וכן את המרשם עצמו, כמו כן באם קיים עבר פסיכיאטרי רצוי וצריך להעביר את כל התיעוד לידי הפסיכיאטר המחוזי.
בכל מקרה מדובר בנושא מאוד אינדיווידואלי ולכן רצוי לשכור עו"ד ע"מ שייפגש עם עם אותו אדם במחלקה בו הוא שוהה.
שלום, למיטב הבנתי ממה שכתבת מטרת הפגישה עם הפסיכיאטר הינה לבחון האם היית מסוגל להבחין בין טוב לרע בשעת עשיית המעשה, האם היית בלתי שפוי כאשר ביצעת את המעשה (וזאת גם אם למשל יימצא הפסיכיאטר כי כיום למשל אתה דווקא כן כשיר לעמוד לדין). אמליץ לך להיות אתה עצמך בבדיקה, לא לנסות ״לעבוד״ על מי שיבדוק אותך שכן מדובר בפסיכיאטרים מנוסים ומיומנים. כמו כן, ציינת בעבר שקיבלת מרשמים לתרופות פסיכיאטריות כאלה ואחרות, אמליץ לך להביא לפגישה חוות דעת מעמיקה מהפסיכיאטר שטיפל בך אז ומדוע מצא לנכון לרשום לך את אותן תרופות. אשמח לעמוד לך לעזר בהמשך, עו״ד יערה רשף
קודם כל תודה על המענה המהיר
התיקים שנפתחו היו בתקופה של כ4 חודשים בערך כשהוא קיבל זימון לבית משפט בפעם הראשונה היו כתובים ה4 תיקים אבל באותו זמן הגיעו רק 2 ואז העוד ביקשה לשלוח את הנאשם לבדיקה פסיכיאטרית מכיוון שהוא מטופל 13 שנה בקלונקס ובעבר הוא לקח את התרופה החדשה ואז בתקופת התיקים שנפתחו הוא חזר לקחת אותה שוב והיא הייתה בעייתית עוד לפני היא היתה גורמת לו לנפילות( איבוד הכרה) לי כרגע לי מרשם בדיוק מהתקופה של 2 התיקים האחרונים שאני לא יודעת אם הם נפתחו או לא ויש לי גם מכתב מהרופא משפחה שהמטופל היה לוקח בתקופה הנל את הקלונקס ועוד את התרופה החדשה.. באותה תקופה הוא היה בין פסיכיאטרים ( ככה זה כל החיים 13 הוא היה אצל הרבה פסיכיאטרים) ואין לי פסיכיאטר מסויים לבקש ממנו הערכה על מצבו. וגם אין לי זמן כי הפסיכיאטר זה מחר.. השאלה אם מה שיש לי כרגע זה יספיק? ( באינטרנט בפורומים יש הרבה מאוד תגובות על התרופה הזאת שהיא מאוד מסוכנת ובכלל הוציאו אותה מסל התרופות..חשבתי אולי אם אני יביא לפסיכטאר המחוזי מידע על התרופה?)
שוב תודה רבה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר