ערב טוב..לבעלי יש תנאי שנה וחצי והוא כרגע עצור ואני יודעת שאי אפשר להאריך תתנאי עוד פעם כי האריכו לו תתנאי לפני חצי שנה ..רציתי לדעת האם אפשר שהעורך דין יבקש הקלה בעונש שלא ישב שנה וחצי יש דבר כזה כי מה שקראתי באינטרנט שיש אפשרות כזאת אשמח אם תענו לי
מורן שלום
בתנאים מסויימים ניתן להאריך את התנאי פעם נוספת, בסנלג זה נקרא "תנאי על תנאי", אולם יש לבחון את העניין של בעלך לגופו
אשמח לעמוד לשירותכם בעניין זה
עו"ד יערה רשף.
שלום לך יערה ..הבעיה שלפני חצי שנה האריכו לו תתנאי התנאי שלו היה חצי שנה והאריכו אותו לשנה וחצי והעורך דין אומר שאי אפשר להאריך תתנאי עוד פעם כי כבר האריכו לו תתנאי לפני חצי שנה וקראתי באינטרנט שיש אפשרות להקלה בעונש ...אנחנו התחתנו שבוע לפני שנעצר והא באמת מביע החרטה ורוצה לשקם תחיים שלו וגם קצינת מבחן נתנה לו שלילי האם יש אפשרות להקלה בעונש שלו העורך דין מתעקש על זה שהוא חייב לשבת שנה וחצי רק על התנאי שהיה לו חוץ מזה שהוא אמור להישפט גם התיק האחרון שנעצר על סמים (כמות 800 גרם חשיש )
מורן שלום
על פניו קשה לי לתת תשובה ככה עליי לראות את כל התיק וכלל הנסיבות, אשמח לייעץ ולעמוד לשירותכם
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר