שלום שמי ישראל אני נעצרתי לפני יום כיפור אחרון על מעשים מגונים ומעשה סדום בקטין וישבתי במעצר שתי ימים ואחר כך השתחררתי למעצר בית עד 10\8 וביום 10\2 היה לי חקירה אחרונה שבה אני כפרתי באשמות נגדי וביום החקירה אחרון שלי אמרה החוקרת לי שתיק עובר תוך כמה ימים לפרקליטות מחוז דרום והיום אחרי כמעט חודש התקשרתי למשטרה והם אמרו שתיק עבר לפרקליטות ואני התקשרתי (לפרקליטות )אליהם והם אומרים לי שתיק בכלל לא הגיע אליהם ורציתי לשאול כמה שאלות בנושא :1. כמה זמן לוקח לתיק לעובר לפרקליטות ?2. אני שמעתי שבתיק כזה אם היה ראיות נגדי לא היו משחררים אותי אלא מבקשים שאני היה עוד במעצר ומגישים כתב אישום באופן מהיר יותר האם זה נכון ????3. אם עצם עובדה שכבר חודש התיק לא מגיע לפרקליטות זה אומר שתיק נסגר ?
ראשית אומר לך שלא כדאי לך לפרש השתהות קלה כפתח לתקווה ולסגירת התיק.
להזכירך, נעצרת בדיוק בחג סוכות, קרי- אין עבודה בפרקליטות.
מצב זה הביא את הפרקליטות לצבור עבודה רבה במהלך תקופת החגים, ומכאן שהטיפול בכל התיקים שהועברו לעיונם תועדפו לפי סדר פנימי וטרם טופלו כולם, מטבע הדברים.
זאת ועוד, גם לאחר שתיק מועבר לעיון הפרק', לוקח זמן נוסף למינוי פרקליט עבורו, וגם לאחר מינוי שכזה, אותו פרקליט לא מיד יושב ומטפל בו.
לעניין שחרורך ממעצר- ככל הנראה הראיות והחומרה לא הצדיקו את המשך מעצרך, כמו גם העובדה שנמצאה חלופה ראויה יותר.
כך או כך, ולנוכח חומרת העבירות המיוחסות לך, והן חמורות ביותר!, אמליץ לך באופן מיידי לפנות לעו"ד פלילי, אשר גם יתנהל מול הפרק', גם יבדוק את התיק אל מול המשטרה, וגם ייצגך במידת הצורך במידה ויוגש כתב אישום.
אשמח לעמוד לשירותך. פרטיי באתר.
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר