למנהל הפורום וקוראיו שלום רב,
אני עובד לשעבר בחברה לביטוח. לאחר התפטרות מסיבות-בריאותיות לא קיבלתי לדעתי את מלוא סכום הפיצויים והתגמולים אשר הייתי זכאי ע"פ חוק. פניתי מספר פעמים לחברה ונתקלתי בקיר אטום –הגשתי לאחרונה תביעה בבית משפט לענייני עבודה. את המאבק אני מפרסם באתר ובעצומה שפתחתי לשמירה על זכויות העובדים בחברת הביטוח. (אני מודע לעניין הוצאות לשון הרע ודיבה כלפי התאגיד -לכן האתר כתוב בצורה ראויה המתאר את המצב בצורה עובדתית) . ברצוני ליצור קשר עם החברה ולהגיע עימם לפשרה באם אקבל את מלוא כספיי התביעה (ללא הודאה באשמה) ואפגש עם מקבלי ההחלטות בחברה לבדיקה ויישום "כיצד ניתן לסייע לעובד לדעת יותר על זכויותיו-כעובד ובכך למנוע מצבים לפגיעה בעובד החלש". אמשוך את תביעתי ואסגור את האתר והעצומה שאני מנהל לאלתר. האם ע"פ חוק זהו ניסיון סחיטה או הצעת פשרה לגיטימית? (סה"כ לדעתי כל הצדדים יוצאים מרוצים)
תודה לעונים
שחר
כל עוד אינך מבקש תמורה שלא מגיעה לך ע"פ דין, וכל עוד שאינך מפעיל איומים, למעט שימוש במערכת המשפט, אינך נחשב לסוחט ו/או למאיים.
בהצלחה,
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר