שלום רב!
בחודש 7 2008 נאשמתי בעברת איומים על רופא ו2 נערים שדקרו אותי וכמעט איבדתי את החיים הייתי במצב קריטי שעשיתי את העברות..
הייתי בחקירה על המקרה ושלחו אותי למעצר שבוע אחר כך השתחררתי למעצר בית 6 חודשים יצאתי מהמעצר ואני עדין מנהל את התיק.
השופט שלח אותי לתסקיר קצינת מבחן התסקיר לא יצא כל כך טוב משום שהקצינת מבחן רשמה שלא השתלבתי בקבוצה הטיפולית
הודתי בתיק והכול היא רשמה בתסקיר עבודות שרות 6 חודשים וגם הטביעה רוצה עבודות שרות מתחילת התיק.
רציתי לשאול מה יהיה עלי יש לציין שלא עשיתי עברות מאז אין שום עברה.
אתה לא מיוצג ע"י עו"ד?
במידה וכן, הנח לו לעשות את עבודתו בשלב הטיעונים לעונש הקרוב, מאחר וזהו תפקידו, ובכך הוא אמור להיות מנוסה.
במידה ואינך מיוצג (וחבל מאוד על כך), כמובן שהעובדה שלא ביצעת עבירה או הסתבכת בפלילים מאז המקרה, היא עובדה קריטית והכרחית לציון.
בנוסף לכך (במידה ואינך מיוצג) קיימים עוד פרטים רבים, אשר ראוי שיצויינו. כדאי שתיוועץ בעו"ד ובמהרה.
בהצלחה,
עו"ד יאיר מושיוב
אני מיוצג על ידי עורך דין מהמדינה "סניגוריה ציבורית"
אתם פרטים ויותר מבינים בתחום רק רציתי לשאול מה יהיה..
צר לי, אבל אין באפשרותי לחזות מה יהיה, או אפילו לחוות דיעה מקצועית מלאה מבלי שאראה את החומר כולו.
כן אוכל לומר לך, שלרוב, במידה ושירות המבחן ממליץ על עונש מסויים, ועמדת התביעה היא זהה למומלץ בתסקיר, קרוב לוודאי שבית המשפט לא יחרוג מן המומלץ ומן הנדרש ע"י התביעה.
כמובן שהיעדר עבר פלילי ובעיות אישיות נוספות יכולים לסייע לך לקבל את הבנת ביהמ"ש, ואי חריגתו מן העונש המומלץ.
יחד עם זאת, במידה והודאת לא בוצעה במסגרת הסדר סגור, ואין הסכמה על העונש, תמיד תוכל לטעון "פתוח", כלומר לבקש שלא למצות עימך את הדין ושלא תיענש במלוא ששת החודשים המבוקשים.
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר