שלום שמי ישראל לוי בן 19 בעל עבר נקי ומשטרה מאשימה אותי במעשים מגונים ומעשה סדום בקטין ותיק שלי עכשיו עבר לפרקליטות שהם יחליטו אם להגיד נגדי כתב אישום או לא להגיש נגדי כתב אישום ורציתי לשאול כמה שאלות בנושא והן :
1. האם במצב שלי יש לי כבר תיק פלילי או רישום פלילי או משטרתי ?
2. האם אני יוכל להתגייס לצהל במצב שלי ?
3. האם על סמך עדות שלי ילד אחד שהוא ילד נורא בעייתי אפשר להגיש כתב אישום נגדי והאם בתיק כזה מגישים כתב אישום מהר או שמה זה לוקח זמן ?
1. אם נחקרת במשטרה, יש לך תיק פלילי מסוג מב"ד- ממתין לבירור דין, או במילים אחרות "תיק פתוח".
2. צה"ל לא נוטה לגייס מלש"בים עם תיקים פתוחים, בעיקר בתיקים חמורים שכאלה, וזאת מבלי להידרש לעצם האשמה או חפותו של החשוד.
יחד עם זאת, זכותו להפעיל שיקול דעת באם לגייס או לא.
3. עדותו של ילד כזה או אחר תיבדק לעומק ומשקל יינתן לה ע"י הפרקליט שבוחן את התיק, את מהימנות המתלונן ואת סיכויי ההרשעה.
רק בסופו של יום יוחלט באם להגיש נגדך כתב אישום או לא.
לא אמרת מתי האירוע קרה, לכאורה; מתי נחקרת; האם התייעצת עם עו"ד; ועוד.
לתשובה מקצועית ומקיפה יותר, ובכלל- לייצוגך אל מול הפרקליטות בשימוע הצפוי, פנה לעו"ד פלילי ומהר! מדובר באישומים חמורים מאוד ואל לך להקל בהם ראש.
אשמח לעמוד לשירותך,
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר