אני מבקש חנינה ושבוע שעבר הורשעתי באלימות במשפחה,עלפי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבקש חנינה ?מה התנאים, ועם יש תקופת התישנות?לא היתי אסיר.הורשעתי לפני שבוע לאחר שנתיים של התנהלות תיק בנושא אלימות במשפחה.1)לא היה לי עבר פילילי בעבר2)עבדתי במשטרה3)היתי עציר בכלא 2 חודש+מעצר בית 9 חודש4)היתי 12 חודש בטיפול קבוצתי לאלימות במשפחה וקיבלתי המלצה לאי הרשעה דרך קצינת מבחן.5)לא היה לי שום תלונה נוספת והפרה כלשהיא של בית משפט 6)
איציק שלום
האפיק שעליך לפנות אליו עתה על פי כל הנתונים שרשמת הוא פנייה לערעור ולא לחנינה. עליך למהר שכן מעת מתן פסק הדין יש לך 45 ימים לעשות כן.
העובדה ששירות המבחן נתן המלצה חיוביות משמעותית ביותר לגביך, כמו כן העובדה שימשת כשוטר ושהשתתפת במשך שנה שלמה בטיפול קבוצתי. כמו כן, אני בטוחה שישנם עוד נתונים חיוביים שיכולים לסייע לך אך מפאת העובדה שזה פורום אינטרנטי זה לא המקום לפרטם על ידך.
על כך, המלצתי אליך הינה לפנות לייעוץ משפטי על מנת לבחון הגשת ערעור על ההרשעה בשים לב למניין הימים שעוד נותרו על מנת שלא תפספס את הזכות להגיש ערעור
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר